Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2021 19:50
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Miloš Zeman po dlouhé době vystoupí 17. listopadu v televizi. Zpovídat jej bude Rey Koranteng

Miloš Zeman po dlouhé době vystoupí 17. listopadu v televizi. Zpovídat jej bude Rey Koranteng
Zdroj: TASR - Marko Erd
NEWS 17. LISTOPAD 1989
Uložit Uložené

Rozhovor bude předtočen v Ústřední vojenské nemocnici.

Televize Nova odvysílá rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem. Ohlásila to na svém Twitteru. Diváci jej budou moci zhlédnout ve středu ve 20:00 na hlavním kanálu, TN.cz, Twitteru i Facebooku televize. Povede jej moderátor Rey Koranteng.

Doporučeno
Karel Havlíček: Když jsem Daniela Landu prohlásil za magora, spletl jsem se. Je to korunovaný magor Karel Havlíček: Když jsem Daniela Landu prohlásil za magora, spletl jsem se. Je to korunovaný magor 16. listopadu 2021 19:09

Nova uvedla, že se Koranteng bude ptát na „všechno, o čem se v souvislosti s pobytem v nemocnici dosud především spekulovalo.“ Tématy mají být Zemanův aktuální zdravotní stav, jak nahlíží na jednání o sestavování nové vlády, zda se chystá vetovat či připomínkovat nějaká konkrétní jména na posty ministrů, či jak vnímá chování zástupců Kanceláře prezidenta republiky poté, co byl hospitalizován. Rozhovor má však trvat pouhých 15 minut.

Prezident je v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích hospitalizován již měsíc. Jeho zdravotní stav byl zpočátku natolik vážný, že Senát a Sněmovna uvažovali o uplatnění článku 66 Ústavy a dočasném zbavení prezidenta jeho pravomocí kvůli jmenování nové vlády po volbách do Poslanecké sněmovny.

Doporučeno
Havel jako ťunťa i Národní třída s Vandamem. Vybrali jsme nejlepší filmy o sametové revoluci a 17. listopadu Havel jako ťunťa i Národní třída s Vandamem. Vybrali jsme nejlepší filmy o sametové revoluci a 17. listopadu 17. listopadu 2023 11:00

Se zlepšujícím se zdravotním stavem to však nakonec nebylo potřeba, jelikož byl Zeman přesunut z intenzivní péče na obyčejný pokoj, kde mohl začít úřadovat a kde jej začali navštěvovat vysoce postavení politici. V pondělí to byl končící premiér Andrej Babiš (ANO), v úterý slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a ve středu by se měl do nemocnice zastavit pravděpodobný budoucí premiér Petr Fiala (ODS). 

Zpět
Sdílet
Diskuse