Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 8:38
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint natočí Harry Potter speciál. 20. výročí oslaví ve stylu setkání Přátel

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint natočí Harry Potter speciál. 20. výročí oslaví ve stylu setkání Přátel
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložit Uložené

Harry Potter Reunion dorazí už za pár týdnů.

Warner Bros. produkuje na své streamovací službě HBO Max spoustu fan servisů, kdy různými událostmi potěší miliony fanoušků po celém světě. Nově se podle Variety dočkáme speciální epizody Harryho Pottera, ve které se poprvé po premiéře posledního filmu setkají téměř všichni herci, aby si společně zavzpomínali na 8 natočených filmů. Zřejmě se tak dočkáme několika úsměvných, ale také emotivních momentů a určitě se dozvíme i nějaké zajímavosti.

Doporučeno
KVÍZ: Ke které postavě z Harryho Pottera máš nejblíže? KVÍZ: Ke které postavě z Harryho Pottera máš nejblíže? 5. listopadu 2021 11:30

Hlavními členy speciálu budou samozřejmě Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint, které doplní režisér prvních dvou dílů Chris Columbus.

Kromě nich jsou potvrzeni také Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Belatrix), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco), Imelda Staunton (Umbridgeová), James Phelps a Oliver Phelps (isté ryšavé dvojičky), Bonnie Wright (Ginny Weasleyová), Alfred Enoch (Dean Thomas), Mark Williams (Arthur Weasley), Matthew Lewis (Neville), Ian Hart (Quirell) a Evanna Lynch (Luna).

Určitě nás však svojí přítomností poctí i další. Speciál se jmenuje Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts a uvidíme ho již 1. ledna 2022 na HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse