Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2021 12:42
Čas čtení 0:44
Kamila Šebestová

Adele v rozhovoru prozradila, že měla poporodní depresi. „Ztratila jsem části sebe, které nikdy nezískám zpět,“ řekla

Adele v rozhovoru prozradila, že měla poporodní depresi. „Ztratila jsem části sebe, které nikdy nezískám zpět,“ řekla
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
NEWS ADELE
Uložit Uložené

Své úzkosti přetavila do hudby. Zpívá o nich na novém albu 30.

Zpěvačka Adele v novém rozhovoru otevřeně promluvila o svých pocitech po porodu. Přiznala se, že měla poporodní depresi. „Ztratila jsem části sebe, které nikdy nezískám zpět,“ řekla pro The Face

Dodala, že už nikdy nezíská svobodu rozhodování a nebude si moci dělat, co chce a kdykoli chce. „Nebudu moci jít někam, aniž bych nedávala někoho jiného na první místo,“ vysvětlila. Adele chybělo její staré já, osoba, kterou byla před porodem. Dnes je jejímu synovi Angelovi devět let. Objevuje se i na nahrávkách na jejím albu, kde zpívá o úzkostných pocitech spojených s mateřstvím.

„Stále jen dáváš, dáváš a dáváš svému miminku všechno a ony ti nemohou odpovědět,“ vysvětlovala své pocity v rozhovoru. „Nemáš žádné vjemy. Měla jsem tedy dost špatnou poporodní depresi,“ dodala.

„Poporodní deprese je psychická porucha, která může nastat u některých žen po porodu. Příznaky poporodní deprese jsou například úzkost, výkyvy nálad, nesoustředěnost, myšlenky na ublížení sobě nebo dítěti či vinění za své pocity. Příznaky poporodní deprese mohou trvat dlouho. Jejich příčinou jsou hormonální změny, fyzické změny či stres,“ informuje lékařský portál.

Adele své pocity přetavila do nového alba 30, které vychází právě dnes.

Domů
Sdílet
Diskuse