Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2021 13:12
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Módní značka Ester&Josefina končí. Terapie sdílením ale bude pokračovat.

Módní značka Ester&Josefina končí. Terapie sdílením ale bude pokračovat.
Zdroj: Ester a Josefina/propagační materiál
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbený projekt, jenž přerostl v zrcadlo českých vztahů na internetu, pokračovat bude. Avšak bez Josefiny.

Aktualizace 17:15 – Původní verzi článku jsme upravili. Mohla vyznít tak, že končí projekt Terapie sdílením.


Známé duo za populárním instagramovým účtem Ester a Josefína, Ester Geislerová a Josefina Bakošová, již spolu nebudou dále tvořit svůj módní projekt Ester&Josefina. Druhá jmenovaná se totiž chystá věnovat vlastní módní tvorbě. Terapie sdílením, což je projekt, jenž nastavil zrcadlo projevům českých milostných vztahů v chatech na internetu, bude pokračovat dál.

Doporučeno
Toto je 12 nejinspirativnějších osobností českého internetu. Předávání Czech Social Awards proběhlo online Toto je 12 nejinspirativnějších osobností českého internetu. Předávání Czech Social Awards proběhlo online 30. listopadu 2020 16:43

Terapie sdílením je projekt, který během čtyř let zasáhl velkou část uživatelů internetu. Instagramový účet s ústřižky různých internetových výlevů, jež se týkají tuzemských milostných vztahů a jejichž sdílení se světem má terapeutické účinky, sleduje více než 331 tisíc uživatelů na Instagramu. Jejich tažení internetem jim vyneslo i ocenění Czech Social Awards.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #Terapiesdílením (@esterajosefina)

 „Došly jsme ke společnému rozhodnutí, že bude nejlepší, když se jí bude naplno věnovat Ester, zatímco Josefína se zaměří na svou módní tvorbu. Značka oblečení Ester&Josefina tím tedy končí, ale Terapie sdílením se s námi rozhodně neloučí!“ informují v prohlášení.

„Živé, edukativní, interaktivní přednášky o vlivu nových technologiích na vztahy a komunikaci povede Ester spolu s párovým terapeutem Honzou Vojtkem,“ uvádí. Přednášky by měly být také hlavní náplní jejich programu v následujícím roce. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #Terapiesdílením (@esterajosefina)

Zpět
Sdílet
Diskuse