Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Twisto.
29. listopadu 2021 16:30
Čas čtení 3:09
Sponzorovaný obsah

Aplikace Twisto: Nakoupíš s ní vánoční dárky i před výplatou a můžeš získat 500 Kč bonus

Aplikace Twisto: Nakoupíš s ní vánoční dárky i před výplatou a můžeš získat 500 Kč bonus
Zdroj: Twisto
TECH
Uložit Uložené

Chceš na Vánoce udělat radost svým blízkým, ale nemůžeš utratit všechny peníze naráz? Pomocí aplikace Twisto si můžeš nákup rozdělit na třetiny nebo jej zaplatit až po svátcích.

V životě se setkáváme s ohromným množstvím situací, v nichž hrají hlavní roli peníze. Vymýšlíme, jak je získat, ušetřit a žít život tak, abychom nemuseli žít od výplaty k výplatě. Často přichází například momenty, kdy jsme s přáteli na večeři nebo oslavě, a abychom ušetřili čas a vyvarovali se trapnému přetahování, útratu zaplatí jeden z přátel. Peníze jsou hlavním tématem také v období Vánoc, kdy přemýšlíš, jak udělat všem svým blízkým radost a zároveň se z nákupu nezotavovat následujících několik měsíců. 

Služba Twisto ti nabízí řadu zajímavých benefitů, které ti pomohou předejít trapným situacím při placení, nebo ti usnadní nákupy nejen vánočních dárků. S Twistem si můžeš platby rozložit na více splátek, odložit je nebo si s kamarády snadno rozdělit útratu.

Rozděl svůj nákup na třetiny

Ať chceme, nebo ne, jednou budeme muset čelit okamžiku, kdy je potřeba zaplatit větší množství peněz. Ať už potřebujeme nakoupit dárky na Vánoce, pořídit novou pračku nebo nakoupit nábytek do nového bytu. Velké zásahy do rozpočtu nejsou příjemné nikomu z nás a vynaložit několik tisíc, nebo dokonce desetitisíce je pro většinu lidí velkou ránou. Řešení může nabídnout právě Twisto, které ti před Vánocemi zdarma nabízí rozdělit si jakýkoliv nákup ve výši alespoň 1 500 Kč na třetiny. 

Twisto
Zdroj: Twisto

Pokud máš účet Twisto, v detailu platby si sám zvolíš, jak si platbu rozdělíš. Služba je přitom zcela zdarma a oceníš ji obzvlášť během výprodejů v rámci Black Friday nebo právě před Vánoci. Ani během těchto období ale není nutné utrácet za zbytečnosti a v žádném případě bys neměl na Vánoce utrácet peníze, které nemáš a nebudeš mít ani v blízké době.

Nakup hned, zaplať po Vánocích

Svátky jsou období, během kterých většinou utratíme velké množství peněz, aby od nás naši blízcí dostali pod stromeček to, po čem touží. Někdy se ale můžeme dostat do situace, že chceme udělat našim blízkým radost opravdu krásným dárkem, který je ale momentálně mimo náš rozpočet. Pokud víš, že dárek v danou chvíli zaplatit nemůžeš, ale máš jistotu, že ti v lednu přijdou další, nákup vánočních dárků ti pomůže vyřešit možnost odložení platby Twisto.

Svůj nákup jednoduše zaplatíš přes aplikaci Twisto, kde se ti strhne kredit. Na to, abys jej dorovnal máš potom až 45 dní. Uhradit takto odložené platby musíš nejpozději 15. den následujícího měsíce. 

V souvislosti s Vánoci můžeš nakupovat dárky přímo v rámci vánoční akce Twisto, kde najdeš dárky naprosto pro každého. Na své si přijdou milovníci hezkého oblečení, elektroniky nebo dobrých knížek. Nakupovat přitom můžeš z nejznámějších obchodů. Z módy zde najdeš třeba Answear nebo Zoot, knížky nakoupíš z e-shopu Knihy Dobrovský a k nákupu parfémů a kosmetiky ti poslouží obchod Elnino.

Vybrat vánoční dárky

Konec trapným situacím při placení

Přestože období Vánoc patří mezi finančně nejnáročnější, i během zbytku roku je potřeba mít nad financemi kontrolu. Pokud patříš k lidem, kteří rádi navštěvují různé večírky a oslavy nebo chodíš s kamarády na večeře, peníze ti pomůže vyřešit funkce Split. Předejdeš s ní trapným chvilkám, kdy se při placení přetahujete o to, kdo dnes zaplatí.

Twisto
Zdroj: Twisto

Když v detailu platby zaklikneš možnost „splitnout útratu“, vybereš si ze seznamu přátel ty, kterým zadáš čásku, co ti mají poslat. Pokud někdo z nich nemá Twisto účet, pošleš mu podklady e-mailem nebo SMSkou. Na to, aby se s tebou kamarádi vyrovnali mají 7 dní. Pokud požadavek nepřijmou a částka do té doby nebude uhrazena, vrátí se platba zpátky na tvůj Twisto účet.

Peníze je potřeba mít pod kontrolou

I přesto, že ti Twisto nabízí řadu benefitů, které ti usnadní každodenní nakládání s penězi, je potřeba dávat si na své finance pozor. Aby ses nemusel každý měsíc setkávat s nepříjemnou chvílí, kdy je před tebou poslední týden před výplatou a ty máš hluboko do kapsy, vyplatí se ti vyhradit si na začátku každého měsíce chvilku a sestavit si rozpočet. Na papír nebo do počítače si napiš, kolik za co utrácíš a během chvilky zjistíš, na jakých frontách můžeš ušetřit, aniž by ses musel omezovat. 

Většině lidí ale stačí, když si jen trochu dává pozor na to, za co utrácí. Ani v období Vánoc nemusíš kupovat zbytečnosti, když víš, že na ně nemáš peníze bokem. Asi každý víme, co si můžeme dovolit a co ne a pokud ti nějaké peníze zbydou, uděláš dobře, když je dáš stranou. I když nakupovat zbytečnosti nedoporučujeme, na některé nákupy se hodí mít v kapse pomocníka, který ti pomůže větší výdaje odložit.

Twisto
Zdroj: Twisto

Získej bonus 500 Kč

V rámci spolupráce se službou Twisto pro tebe máme bonus 500 Kč na útratu. Stačí, když při registraci zadáš promo kód REFRESHER500. Pak už jen využíváš všechny benefity, které ti Twisto premium přináší. Mezi ty patří třeba právě nákup na třetiny, odložení platby, Twisto Split, široká nabídka slev, cashback při platbách nebo nejlepší zahraniční kurz do 16 500 Kč.

Chci účet twisto
Domů
Sdílet
Diskuse