Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2021 15:29
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Sleduj 5 minut z Jurassic World: Dominion. Zavede tě 65 milionů let do minulosti a před autokina, které navštíví T-Rex

Sleduj 5 minut z Jurassic World: Dominion. Zavede tě 65 milionů let do minulosti a před autokina, které navštíví T-Rex
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložit Uložené

Sleduj další lákadlo na letní blockbuster, ve kterém budou lidé lovit dinosaury pobíhající volně v přírodě.

Jurassic World: Dominion dorazí do kin už v létě 2022. Ještě před prvními trailery však studio Universal ukázalo prvních 5 minut z filmu.

Ty nás zavedou 65 milionů let do minulosti, kdy tyto obrovské tvory putovaly po naší planetě. Ve třetím díle Jurassic World se však dostanou do volné přírody a mezi lidi, za což můžeme vděčit konci druhého dílu.

Ve třetím díle se tedy uskuteční velký lov na dinosaury, ale jak už to bývá, lovci se stanou kořistí. První záběry ze snímku vypadají alespoň z vizuálního hlediska úchvatně, a tak se opatrně těšíme na premiéru.

Svou přítomností ve filmu nás poctí několik hvězd původní série (Jurský svět). Řeč je o Lauře Dern, Samu Neillovi a Jeffu ​​Goldblumovi. Všichni tři budou mít klasické filmové role, nikoli camea jako v případě Goldbluma v předchozím díle. Kromě nich se vrátí také Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Ukázka níže nebude ve filmu, podobně jako ta předchozí. Slouží k navnadění diváků. Režíruje Colin Trevorrow (Jurassic World).

Domů
Sdílet
Diskuse