Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 11:31
Čas čtení 0:35
Richard Balog

Adele září štěstím v oblečení od Burberry a Gucci. Novým albem překonala i Drakea

MÓDA ADELE
Uložit Uložené

Sérii fotografií s pozitivní energií doplnilo vedení magazínu THE FACE také o rozhovor, ve kterém zpěvačka uvedla řadu informací ze svého soukromí.

Adele vydala své čtvrté sólové album s názvem 30. Dílo s dvanácti novými skladbami ihned ovládlo většinu hudebních žebříčků a počet prodaných kopií v prvním týdnu se vyšplhal na 850 tisíc. Jedná se o nejvyšší číslo v tomto kalendářním roce, píše Billboard. Rekord dosud držel Drake s albem Certified Lover Boy a 600 tisíc prodanými nahrávkami včetně streamů.

Ještě více nás ovšem těší série fotografií pro magazín THE FACE, na kterých zpěvačka září v kouscích od značek Burberry, Saint Laurent, Balenciaga či Gucci. Získala pro sebe také titulní stranu a v rozsáhlém rozhovoru uvedla několik bolestivých i radostných informací ze svého soukromí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

Adele
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
Doporučeno
Cardi B se zlatou maskou na tváři, odhalené křivky i drahé šperky. Sleduj outfity z červeného koberce AMAs Cardi B se zlatou maskou na tváři, odhalené křivky i drahé šperky. Sleduj outfity z červeného koberce AMAs 22. listopadu 2021 18:30
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Domů
Sdílet
Diskuse