Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 15:54
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci

Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vláda ho vyhlásila na 30 dní.

V Česku již několik dní padají rekordy v počtu nakažených koronavirem. Ke zhoršující se pandemické situaci se dnes sešla vláda, která rozhodla o tom, že od dnešní půlnoci opět bude platit nouzový stav, a to po dobu 30 dní, informuje ČT24.

Doporučeno
EMA schválila použití vakcíny Pfizer pro děti mladší 12 let EMA schválila použití vakcíny Pfizer pro děti mladší 12 let 25. listopadu 2021 15:20

Vláda dnes na mimořádném jednání rozhodla o opětovném vyhlášení nouzového stavu, který bude platit od dnešní půlnoci po dobu 30 dní. „V Česku bude kvůli epidemii covidu-19 znovu platit nouzový stav. Vláda ho vyhlásila na 30 dní s platností od dnešní půlnoci,“ řekl dosluhující premiér Andrej Babiš (ANO).

Premiér Babiš (ANO) by měl spolu s Adamem Vojtěchem (za ANO) vystoupit na tiskové konferenci, na níž budou představeny další restrikce. Ty by se měly týkat omezení volného pohybu, kulturních akcí, omezení otevírací doby restaurací a barů a dalších volnočasových aktivit.

Na tiskovou konferenci čekáme a o nových opatřeních tě budeme informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse