Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 14:11
Čas čtení 0:52
Ivan Koribanič

VIDEO: Youtuber uspořádal reálnou verzi Squid Game. Vítěz si odnesl výhru téměř půl milionu dolarů

VIDEO: Youtuber uspořádal reálnou verzi Squid Game. Vítěz si odnesl výhru téměř půl milionu dolarů
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI SQUID GAME
Uložit Uložené

Populární youtuber MrBeast, kterého sleduje 76,4 milionu fanoušků, si pro ně připravil adaptaci známého seriálu Squid Game, který na Netflixu trhá rekordy sledovanosti.

Stovkám fanoušků dal možnost zabojovat o hlavní finanční odměnu 456 000 dolarů. Rekonstrukce her ze seriálu ho přitom vyšla na 3,5 milionu dolarů, píše New York Post.

MrBeast, vlastním jménem Jimmy Donaldson, na Twitteru uvedl, že výstavba ho stála přibližně 2 miliony dolarů, dalšího 1,5 milionu utratil za ceny pro soutěžící, kterých bylo celkem 456. Každý z účastníků obdržel 2 000 dolarů.

Youtuberova nápodoba populárního seriálu zahrnovala ty samé dětské hry které se objevily i v seriálu Squid Game. 

V tomto případě ale žádný soutěžící nepřišel k újmě. Hráči byli vybaveni bezdrátovými výbušninami, které byly naplněny falešnou krví. Výbušnina vybuchla poté, co byl hráč vyloučen. Ve výzvách s lanem a skleněným mostem spadli poražení do pěnové jámy.


Rekonstrukce hry Squid Game není první soutěží, kterou se Donaldson na svém youtubovém účtu prezentoval. Tvůrce je znám tím, že svým sledovatelům, kteří jsou ochotni soutěžit v absurdních výzvách, nabízí lukrativní ceny. Fanoušci se mohli zúčastnit například výzvy, kdy museli stát v kruhu 12 dní. Hlavní cenou bylo 500 000 dolarů.

MrBeast byl v roce 2020 druhým nejlépe placeným youtuberem. Podle časopisu Forbes vydělal zhruba 24 milionů dolarů. Jeho videa si pustily přibližně 3 miliardy lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse