Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 14:44
Čas čtení 0:59
Ivan Koribanič

Volejbalista žil 15 let v přesvědčení, že randí s brazilskou supermodelkou. Nikdy ji neviděl, obrala ho téměř o 2 miliony korun

Volejbalista žil 15 let v přesvědčení, že randí s brazilskou supermodelkou. Nikdy ji neviděl, obrala ho téměř o 2 miliony korun
Zdroj: Dia Dipasupil/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI ITÁLIE
Uložit Uložené

Italský volejbalový hráč Roberto Cazzaniga strávil 15 let života v přesvědčení, že jeho přítelkyně je modelka Alessandra Ambrosio.

Vztah vznikl na základě internetového seznámení. Osoba se Robertovi představila jako Maya. Fotky, které používala na profilu, patřily brazilské modelce Alessandre Ambrosio, píše Daily Mirror.  

Časem začala Maya od Roberta žádat peníze. Volejbalista si v bance vzal půjčky. Za 15 let jí na účet poslal v přepočtu 1,8 milionu korun. Maya je od něj vylákala pod záminkou lékařské péče, různých operací či léčby srdce.

„Nikdy jsme se nesetkali. Vždy si vymyslela nějakou výmluvu. Jednou byla nemocná, pak měla práci. A přesto jsem se do toho hlasu zamiloval. Byl to jeden telefonát za druhým. Volali jsme si každý den. Zavolala předtím, než jsem šel cvičit, nebo večer před spaním,“ rozpovídal se Roberto pro Corriere della Sera. Na otázku, jak se jí podařilo vytáhnout z něj tolik peněz, odpověděl jednoduše. „Tisíc sem, dva tisíce tam… nasčítalo se to.”

Podle slov Roberta je to noční můra a on se právě probudil z kómatu do kruté reality. Momentálně má spoustu dluhů. O tom, že volejbalista byl zamilován až po uši, mluví i jeho bratr. „Jednou seděl ve svém pokoji v naprosté tmě. Plakal. Zeptal jsem se ho, co se stalo, a on mi odvětil, že se zamiloval a jeho láska je na jednotce intenzivní péče kvůli problémům se srdcem”.

Doporučeno
Lenka dala výpověď v bance a odešla do Itálie. Místní mi vyčítali organizovanost, pití aperolu tu opravdu není zvykem Lenka dala výpověď v bance a odešla do Itálie. Místní mi vyčítali organizovanost, pití aperolu tu opravdu není zvykem 8. dubna 2024 8:00

Celé kauze vystavila stopku až Robertova rodina. Ta kontaktovala televizi, přes kterou chtěla dostat tento podvod do povědomí. Po odvysílání se Roberto rozhodl jít na policii a celou věc oznámit. Na svou falešnou přítelkyni podal trestní oznámení, kterým se bude policie zabývat.

Domů
Sdílet
Diskuse