Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 10:25
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Miroslav Etzler se nakazil koronavirem. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba,“ vzkázal z nemocnice

Miroslav Etzler se nakazil koronavirem. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba,“ vzkázal z nemocnice
Zdroj: ČTK/Zezulka Tomáš
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Herec je hospitalizován v nemocnici, kde už několik dní leží na plicní ventilaci.

Herec Miroslav Etzler, kterého můžeš znát z mnoha českých filmů a seriálů, se nakazil koronavirem. Již před několika dny musel být převezen do nemocnice, kde leží na plicní ventilaci. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím, pokud můžete, udělejte to,“ vzkázal fanouškům na Instagramu.

Doporučeno
KORONAVIRUS: Ve čtvrtek přibylo rekordních 27 717 nakažených. Začal platit nouzový stav KORONAVIRUS: Ve čtvrtek přibylo rekordních 27 717 nakažených. Začal platit nouzový stav 26. listopadu 2021 7:43

Moji vzácní a blízcí, asi jste si všimli, že jsem se tady dlouho nepresentoval. Důvod je jednoduchý. Dostal jsem silnou covidovou ataku spojenou s oboustranným zápalem plic. Jsem na kyslíku a další vývoj spíš tuším než vím,“ napsal herec z Ordinace v růžové zahradě na sociálních sítích. 

Hospitalizován je již několik dní na covid oddělení v nemocnici Česká Lípa, kde o něj pečuje primář Jan Novák. Herec si pochvaluje přístup zdravotníků, kteří se k němu chovají moc hezky, a to i přeš to, že není očkován

A ano, nebyl jsem očkován. Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím pokud můžete udělejte to,“ doplnil Miroslav Etzler.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)

Pokud tedy i ty váháš, zda se nechat očkovat nebo ne, určitě tak učiň. O tom, že očkování zabraňuje těžkému průběhu koronaviru a následné hospitalizaci na včerejší tiskové konferenci promluvil i ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO). Podle něj je většina pacientů ve vážné stavu neočkovaná a všichni bychom zhoršující se situaci mohli zabránit, pokud bychom se nechali očkovat.

Domů
Sdílet
Diskuse