Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2021 11:02
Čas čtení 0:44
Eduard Starkbauer

LeBron James slavil trojku nevhodným gestem. Musí zaplatit pokutu

LeBron James slavil trojku nevhodným gestem. Musí zaplatit pokutu
Zdroj: TASR/AP
NEWS
Uložit Uložené

Hvězda LA Lakers zažívá krušný týden.

LeBron James bude muset podle informací CBS uhradit disciplinární pokutu. Gesto, při kterém se po důležitém tříbodovém hodu chytil za rozkrok, ukázal v závěrečné fázi zápasu s týmem Indiana Pacers. Napjatý souboj nakonec, i díky skvělému výkonu Jamese, vyhrál tým z LA poměrem 124:116.

Doporučeno
Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) 25. listopadu 2021 15:00

Hrající legenda NBA LeBron James nepřestává udivovat svým chováním. Minulý týden během souboje s Detroitem způsobil zranění v oblasti obličeje protihráči Isaiahovi Stewartovi. Za tento zákrok byl suspendován na jeden zápas. Při svém návratu nejprve zaujal kontroverzním momentem, když dal vykázat dvojici fanoušků sedících hned u palubovky. Co ho k tomu vedlo, zatím neupřesnil.

Gesto, kterým hráč naznačuje uchopení genitálií, proslavil ještě jako hráč dnešní asistent trenéra Philadelphie 76ers Sam Cassell. NBA Jamese v oficiálním stanovisku zároveň varovala i před používáním vulgarismů. James svůj zákaz na jeden zápas označil za „bulls...t“. V souvislosti s tím však nepadla žádná pokuta.

LeBron James patří do pětice nejlépe vydělávajících hráčů NBA, jen za tuto sezónu si vydělá přes 41 milionů dolarů. Pokuta ve výši 15 tisíc dolarů tak zdá se bude mít vliv spíše na jeho reputaci než na peněženku.

Domů
Sdílet
Diskuse