Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Coca-Cola.
2. prosince 2021 11:00
Čas čtení 1:24
Sponzorovaný obsah

Vánoční kamion letos od Coca-Coly nečekej. Značka přichází s novou emotivní kampaní

Vánoční kamion letos od Coca-Coly nečekej. Značka přichází s novou emotivní kampaní
Zdroj: Coca-Cola
REFRESHER
Uložit Uložené

Kouzlo být spolu. To je motto vánoční kampaně Coca-Coly, kterou letos uvidíš v televizích i na sociálních sítích.

Přestože je vánoční kamion Coca-Cola v podstatě legendou a k Vánocům podobně jako další ikonické reklamy patří, letos jej v reklamních vstupech již neuvidíme. Výrobce oblíbeného nápoje totiž přichází s novou kampaní, kterou pojmenoval Kouzlo být spolu (ang. Real Magic at Christmas). Kampaň vyzdvihuje a oslavuje sílu sounáležitosti. 

Coca-Cola
Zdroj: Coca-Cola

Coca-Cola, která se stala synonymem období Vánoc ať už skrz své ikonické reklamy nebo neodmyslitelné součásti vánočního stolu, přináší jednoduché poselství vánoční radosti a připomíná, že skutečné kouzlo spočívá především ve chvílích, které trávíme se svými blízkými.

V krátkém videu uvidíš příběh, kdy se chlapec s maminkou stěhuje do nového bytu a uvědomí si, že v něm není krb, což vidí jako zásadní problém. Kde není krb, totiž není ani komín a bez komína nemůže přijít Santa! Pak si ale všimne na sobě naskládaných krabic na stěhování a dostane nápad. Komín si vyrobí z krabic. Na pomoc s jeho stavbou si tedy přizve i sousedy a celý dům pracuje na stavbě komínu, což je nakonec také všechny spojí.

Coca-Cola
Zdroj: Coca-Cola

Ve videu je všechny vidíme při práci až do chvíle, kdy je komín hotový a Santa může přijít. Vzápětí si uvědomíme, že chlapec komín nestavěl jen pro sebe. Postavil ho tak, aby viděl do sousedního bytu, kde bydlí starší mrzutá dáma. Jeho nezištné gesto prolomí ledy a paní se přidá ke společné vánoční oslavě. Na závěr se v bytovém domě koná velká vánoční oslava a všichni nájemníci usedne k jednomu stolu.

Coca-Cola
Zdroj: Coca-Cola

Manolo Arroyo, globální marketingový ředitel uvedl: „Toto je naše první vánoční kampaň v rámci nové filozofie značky „Real Magic.“ Společnost Coca-Cola vždy věřila v kouzlo Vánoc a tento rok v kampani oslavuje skutečné kouzlo mezilidských vztahů. Její podstatou je jednoduché a povznášející poselství jednoty, sounáležitosti a pozitivity, které nám má připomenout, že všechno, co potřebujeme k tomu, aby byly naše Vánoce kouzelné, je sdílet je s naší komunitou a těmi, které máme rádi."

Součástí kampaně je i série kratších videí, které uvidíš v televizi, na sociálních sítích i na YouTube. Vánoční poselství Coca-Coly nebude chybět ani v kinech a chystaná kampaň zahrnuje i spolupráci s vybranými influencery. Sváteční náladu bude Coca-Cola skrz kampaň šířit až do konce prosince.

Zpět
Sdílet
Diskuse