Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2021 22:04
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Rihanna představila nové pyžamo své značky Savage X Fenty

Rihanna představila nové pyžamo své značky Savage X Fenty
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein
MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

Není však nejlevnější.

Rihanna na sociálních sítích představila pyžamo vlastní značky Savage X Fenty. Zpěvačka je známá tím, že se ráda prezentuje ve vyzývavých pózách, čímž na sebe láká pozornost. Jinak tomu není ani při ukázce pyžama s výstřihem na zadku, které zřejmě není určeno k víkendové snídani s rodinou.

Doporučeno
Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) 30. listopadu 2021 7:00

Pyžamový set dále sestává z modré kostkované košile a podprsenky ve stejné barvě. Největší rozruch v sekci komentářů na Twitteru však vyvolalo nahé zpěvaččino pozadí.

Mnozí fanoušci ocenili hlavně skutečnost, že zpěvačka značku prezentuje prostřednictvím svého těla, čímž produktu dodává sexappeal. Podle webu Savage X Fenty by tě pyžamo vyšlo na zhruba 1300 korun.

I když se Rihanna proslavila zejména díky svému hlasu, v posledních letech její příjmy tvoří především značky Fenty Beauty a Savage X Fenty. Forbes ještě začátkem srpna informoval, že Rihanna se stala miliardářkou.

Zpět
Sdílet
Diskuse