Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 11:38
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Channinga Tatuma opět uvidíme tančit. Magic Mike 3 se začne natáčet pro HBO Max

Channinga Tatuma opět uvidíme tančit. Magic Mike 3 se začne natáčet pro HBO Max
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM MAGIC MIKE 3
Uložit Uložené

Režírovat bude opět Steven Soderbergh, který natočil první díl.

Warner Bros. Pictures ohlásily vývoj třetího filmu v sérii Magic Mike, tentokrát s názvem Magic Mike's Last Dance. Zřejmě tedy půjde o poslední díl, minimálně v hlavní roli s Channingem Tatumem, který se vrátí jako Magic Mike.

Režie se chopí Steven Soderbergh, producent série a režisér prvního dílu. Premiéra je naplánována na rok 2022 exkluzivně pro HBO Max, takže do kina tentokrát nezajedeme.

Magic Mike byl úspěšný, i když průměrný film. Režisér Steven Soderbergh povolal Channinga Tatuma, který byl v roce 2012 mnohem větší hvězda než dnes, a naordinoval mu pořádný trénink.

Společně se svými hereckými kolegy tedy vypadal jako bodybuilder. Když se pak v trailerech začali svlékat, lidé šíleli a kina se zaplnila. Dočkali jsme se i druhého dílu, který byl přibližně na stejné úrovni, ale nikdo nečekal, že se série ještě někam pohne.

Domů
Sdílet
Diskuse