Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. prosince 2021 17:09
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Karlosi Vémolovi a jeho partnerce Lele se narodilo další dítě. Mají syna Rockyho

Karlosi Vémolovi a jeho partnerce Lele se narodilo další dítě. Mají syna Rockyho
Zdroj: OKTAGON MMA
OSOBNOSTI KARLOS VÉMOLA
Uložit Uložené

Čtyřnásobný otec se zprávou pochlubil na Instagramu.

Český MMA bojovník Karlos Vémola má dalšího syna. Ve středu se mu a jeho snoubence Lele Ceterové narodil Rocky. Vémola o celé dnešní situaci informoval na Instagramu. „Na světě je nový král, československý hřebec, Rocky Vémola!“ ohlásil příchod svého syna na svět nadšený tatínek.

Doporučeno
Karlos Vémola: Do boje s Pirátem nenastoupím, pokud mu mám hrát druhé housle. Ať turnaj v O2 areně udělají beze mě Karlos Vémola: Do boje s Pirátem nenastoupím, pokud mu mám hrát druhé housle. Ať turnaj v O2 areně udělají beze mě 28. září 2021 18:36

Rocky je v pořadí druhé dítě, které Vémola se svou snoubenkou má. Doma se již nějakou dobu těší ze své dcery Lili. Z předchozích vztahů má pak bojovník ještě další dvě děti, celkově je tak již čtyřnásobným otcem. 

Vémola s Ceterovou do poslední chvíle netušili, jestli bude dítě holčička, nebo chlapeček. Chtěli se nechat překvapit až do porodu, u nějž chtěl být otec přítomen. Ve středu ráno bylo ale všechno jinak. „Bohužel se nám ráno vyskytly velké komplikace a u porodu nebudeme moct být. Lela to bude muset zvládnout sama, což mě vůči ní strašně mrzí,“ uvedl. „Budeme mamince držet palce. Ona je silná žena, určitě to zvládne,“ dodal.

Kolem třetí hodiny následně Vémola ohlásil, že se všechno povedlo bez komplikací a že dítě je v pořádku. Tento fakt oslavil bojovník fotkou se svou značkou vodky. V komentářích pod ní se začaly hned vzápětí kupit gratulace, ke kterým se také přidáváme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Domů
Sdílet
Diskuse