Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2021 14:30
Čas čtení 6:38
Adam Novosad

Modelku po party vyhodili z auta mrtvou na chodník. 10 hodin ji měli držet zdrogovanou v bytě, kde ji znásilnili

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá modelka se s kamarádkou vydala na večírek v Los Angeles. Z párty se ale domů už nevrátila, neboť její bezvládné tělo maskovaní muži vyhodili z auta na chodník před nemocnicí, stejně jako její kamarádku.

„Tito muži měli tělo mé dcery více než 10 nebo 12 hodin. Není možné, že by moje dcera strávila 10 nebo 12 hodin s cizími muži,“ konstatuje zdrcená matka známé modelky Christy Giles, která se v pátek 12. listopadu vydala s kamarádkou na párty v Los Angeles, ale domů ke svému manželovi se už nikdy nevrátila.

S kamarádkou Hildou Marcelou Cabrales-Arzola se šly bavit do podniku Soho House ve čtvrti West Hollywood, kde se obvykle konají ty nejlepší večírky. Nad ránem ale z klubu odešly se skupinou mužů, kteří dvě mladé ženy podle všeho pozvali do svého bytu vzdáleného jen pár kilometrů od podniku. Co se odehrálo v bytě, dodnes nikdo neví.

Jasné je dnes zatím jen jedno. Tělo čtyřiadvacetileté modelky Christy Giles vyhodili tři muži zamaskovaní v kuklách před nemocnicí v Los Angeles v sobotu večer, dlouhé hodiny poté, co podle lokace jejího mobilu přišla do inkriminovaného bytu. Giles muži hodili na cestu před nemocnicí bez známek života a z místa ujeli.

Christy Giles a Hilda Marcela Cabrales-Arzola
Christy Giles a Hilda Marcela Cabrales-Arzola Zdroj: Gofundme

Párty v Los Angeles jako každá jiná, ale na jejím konci smrt

„Moje dcera žila spořádaný život, nebyla žádná prchlivá 20letá párty dívka. Od svých 14 let pracovala jako profesionální modelka,“ vyznala se pro The Independent zarmoucená matka modelky Christy Giles pár dní poté, co Christy zaměstnanci nemocnice našli ležet bezvládnou na chodníku.

Z párty v Los Angeles se domů ke svému manželovi Janu Cilliersovi nikdy nevrátila, i když oba dbali o vzájemnou bezpečnost. V mobilech měli nainstalovanou aplikaci, díky které mohli sdílet svou polohu a ukázat jeden druhému, kde se právě nacházejí.

Vyhodili je mrtvé na stezku stejní muži, které potkaly v klubu?

Cilliers jel na víkend do San Francisca, zatímco Giles zůstala v Los Angeles, kde dvojice bydlela u pláže v Marina del Rey. S kamarádkou Hildou Marcelou Cabrales-Arzola se vydala pobavit do nočního klubu Soho House, kde se setkaly i s kamarádem, který jim dlouho dělal společnost.

I tento kamarád potvrdil, že se parta v klubu setkala se skupinou mužů. Dali se do řeči, zřejmě slovo dalo slovo a obě ženy s nimi odešly z klubu pryč, uvádí ABC7.

Ze Soho House zřejmě směřovali do jiného klubu ve východním Los Angeles, ale není známo, jestli se pak krátce před pátou ráno skupina dohodla, že půjdou večer zakončit do dalšího klubu, nebo ženy věděly, že s muži směřují do bytu.

Christy Giles
Zdroj: Instagram/Christy Giles

Nikdo netuší, co se dlouhé hodiny v bytě odehrávalo

Nikdo dodnes neví, co se v bytě stalo. Na základě sdílené polohy manžel modelky věděl, že se z klubu přesunula do apartmánového komplexu nedaleko Soho House, ale Giles se světem přes svůj mobil nekomunikovala, píše The Independent.

„Mám všechny zprávy, které si v tu noc vyměnila s kýmkoli, a v 5:30 ráno psala Marcele, dívce, se kterou tehdy byla, aby odtud odešly, s emotikonem s rozšířenýma očima,“ vysvětluje manžel modelky. Kamarádka Marcela okamžitě zareagovala, že s nápadem odejít souhlasí a zavolá Uber.

Za 10 minut Uber dorazil, ale do taxíku nikdo nenastoupil. Nikdo ani nesešel před budovu, aby Uber poslal pryč nebo řekl řidiči, aby chvíli počkal, a tak taxi po pár minutách odjelo, konstatuje E! Online.

Jak vyšlo najevo, Giles si krátce předtím pořídila nový mobil, přičemž její starý telefon zůstal doma. Díky tomu, že byl stále připojen k iCloudu, se manžel dokázal zpětně dostat k celé komunikaci, kterou jeho žena vedla se všemi kontakty po celou noc. Po osudné zprávě v 5:30 ráno podle Cillierse už jeho manželka neotevřela ani neodepsala na žádnou zprávu, která jí přišla.

Christy Giles
Zdroj: Jan Cilliers

Dali jim drogy a celou dobu je znásilňovali, obává se matka modelky

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 107087 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jak by prý Christy díky otci uměla zabít člověka kuličkovým perem.
  • Jaké byly poslední zprávy, které si kamarádky vyměnily v 5:30 ráno.
  • Že se matka Christy obává, že její dceru muži hodiny znásilňovali.
  • Jak soused slyšel z inkriminovaného bytu dlouhé hodiny zvláštní sténání.
  • Zda v těle mladých žen našli na toxikologii tvrdé drogy.
  • Koho už policie údajně vyslechla.
  • Co se stane s orgány Hildy, která se z kómatu nikdy neprobudila.
Domů
Sdílet
Diskuse