Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 18:38
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

OKTAGON MMA hlásí velké změny: Zápas Karlos Vémola vs. Marpo a titulová bitva Pirát vs. Kincl mají nové datum

OKTAGON MMA hlásí velké změny: Zápas Karlos Vémola vs. Marpo a titulová bitva Pirát vs. Kincl mají nové datum
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

O2 arena na konci roku nebude, OKTAGON 29 se přesune do Brna a zápas Pirát vs. Kincl se odkládá na únor.

Domácí organizace OKTAGON MMA ohlásila zásadní změny, které se týkají očekávaných turnajů. Kvůli vládním opatřením v souvislosti s epidemiologickou situací v zemi byl turnaj OKTAGON 30 přesunut z O2 areny do brněnské Zoner Boby Hall a hlavní zápas tohoto turnaje, kterým se měla stát titulová bitva Pirát vs. Patrik Kincl, se odkládá.

Doporučeno
Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) 25. listopadu 2021 15:00

Prozatímní šampion střední váhy Samuel „Pirát“ Krištofič a nová hvězda organizace Patrik Kincl se v kleci střetnou až 26. února příštího roku, kdy už snad bude možné turnaj v O2 areně uspořádat. Na tomto turnaji se kromě toho dočkáme i titulové odvety Viktor Pešta vs. Stephan Pütz

Lístky, které si fanoušci zakoupili na turnaj v O2 areně, zůstávají v platnosti, a lístky na akci v Brně mohou lidé od dnešního dne kupovat.

Současně se přesouvá turnaj OKTAGON Underground, kterému měl vévodit boxerský zápas Karlos Vémola vs. Marpo. Ti se měli utkat právě 26.2., situaci však zkomplikovalo zranění a operace českého Terminátora, který je v současné době vyřazen z tréninku. Borci se spolu nakonec podle nového plánu utkají 21. května 2022.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Bližší informace o tom, co fanoušky bojových umění v příštích měsících čeká a na jaké další zápasy se mohou těšit, se pravděpodobně dozvíme tuto sobotu 4 .prosince, kdy se uskuteční turnaj OKTAGON 29 s titulovým zápasem šampiona welteru Davida Kozmy proti Bojanu Veličkovići. O této akci jsme si popovídali se spoluzakladatelem organizace Pavolem Nerudou v novém rozhovoru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse