Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 15:08
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Slavný dům z komedie Sám doma bude na jednu noc k pronájmu přes Airbnb

Slavný dům z komedie Sám doma bude na jednu noc k pronájmu přes Airbnb
Zdroj: Airbnb
NEWS
Uložit Uložené

Zabookovat si ho můžeš přes portál Airbnb, a to již 7. prosince ve 20:00 hodin našeho času.

Na trhu s pronájmy se nejprve objevila vila z nového snímku Klan Gucci a nyní na něj míří i legendární dům z oblíbené vánoční komedie Sám doma. Ten si budeš moci pronajmout na jednu jedinou noc, a to přes portál Airbnb. Pokud chceš strávit noc v domě Kevina McCallister, připrav se. Zabookovat si ho budeš moci už 7. prosince v 20:00 hodin našeho času, informuje BBC.

Doporučeno
Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc 27. listopadu 2021 7:47

Do honosného domu mohou přijet maximálně čtyři hosté, kteří v něm stráví noc z neděle na pondělí 13. prosince. Jedná se tak o jedinečnou příležitost, jak si užít nezapomenutelnou adventní neděli v legendárním sídle rodiny McCallisterů. Hosty navíc na místě uvítá představitel Buzze, Devin Ratray.

Šťastlivec, kterému se nabídku podaří ukořistit, se může těšit na útulné sváteční bydlení, ve kterém nebudou chybět světelné a jiné vánoční dekorace, včetně nazdobeného stromu. Hosté v domě navíc budou moci nastražovat pasti, povečeří chicagskou pizzu se sýrovými makarony a setkají se i se skutečnou tarantulí. V rámci bookingu navíc obdrží sadu lego kostek Sám doma.

Cenu pobytu zatím portál Airbnb neodhalil, ale přislíbil, že peníze utržené za pronájem věnuje jako dar chicagské dětské nemocnici La Rabida. „Přichází období dárcovství. Nemocnice pečuje o postižené děti a o ty, které trpí chronickým onemocněním,píše portál.

Sám doma
Zdroj: Airbnb
Domů
Sdílet
Diskuse