Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 7:49
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Adele představila nový make-up tutoriál, přirovnává se v něm k Voldemortovi

Adele představila nový make-up tutoriál, přirovnává se v něm k Voldemortovi
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka dělá srandu sama ze sebe a přirovnala se k tomu, jehož jméno se nevyslovuje.

Makeup dokáže dělat s člověkem divy natolik, že vypadá jako někdo úplně jiný. Zpěvačka Adele například tvrdí, že se bez zabarveného obočí podobá na Voldemorta z čarodějnické ságy Harry Potter, uvádí Insider.

V nové části pro YouTube kanál NikkieTutorials objasnila, že její obočí je příliš bledé a blond, o čemž se přesvědčila díky jedné momentce, kdy ji fotograf vyfotil v autě. Někteří fanoušci s přirovnáním zpěvačky souhlasili, jiní neviděli absolutně žádnou podobu, ale většina se u humorné poznámky Adele dobře pobavila.

Zpěvačka v průběhu listopadu vydala své nové album 30, které obsahuje 12 písní. Čtvrté sólové album se u fanoušků setkalo s velkým úspěchem a počtem prodaných kopií jen za týden dosáhlo 850 tisíc.

V textech skladeb se mimo jiné zaměřila na těžký rozvod, mateřství, ale i poporodní deprese. „Ztratila jsem části sebe, které nikdy nezískám zpět,“ řekla v rozhovoru pro The Face o svých psychických potížích.

Domů
Sdílet
Diskuse