Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2021 21:45
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Neo nezapomněl kung-fu ani po ztrátě paměti. Vrátil se v novém traileru Agent Smith a co je vlastně nový Matrix?

Neo nezapomněl kung-fu ani po ztrátě paměti. Vrátil se v novém traileru Agent Smith a co je vlastně nový Matrix?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložit Uložené

Keanu Reeves rozdává rány všude kolem. Sleduj nový trailer pro Matrix: Ressurections, který toho o ději zase prozradil o něco víc.

Warner Bros. uvolnilo pravděpodobně finální trailer pro Matrix: Resurrections, které se do českých kin (v případě, že budou otevřena) dostane už 22. prosince. A i po dnešním traileru platí, že o ději filmu stále moc nevíme.

Tvůrci nás buď novými záběry zavádějí, nebo tak trochu spojují malá překvapení ve filmu. Pokud je ti už ale z předchozích záběrů jasné, koho asi tak bude hrát Jonathan Groff, moc tě záběry v dnešním traileru nepřekvapí.

Doporučeno
KVÍZ: Walt Disney se narodil před 120 lety. Otestuj si, co víš o něm a jeho tvorbě KVÍZ: Walt Disney se narodil před 120 lety. Otestuj si, co víš o něm a jeho tvorbě 5. prosince 2021 9:00

Trailer je plný explozivních záběrů a kaskadérských kousků, jaké v Matrixu milujeme. Akrobatické akční scény, zpomalené záběry na dechberoucí momenty, špičkové pěstní souboje. Zdá se, že režisérka Lana Wachowski během více než 20 let od posledního natáčení Matrixu nezapomněla, co diváky na její trilogii fascinovalo.

Kromě vizuálu to však byla také zajímavá dějová linka, sympatické postavy a příběh založený na filozofování a komentářích doby ovlivněné technologiemi. Pevně ​​věříme, že Matrix 4 nebude pokračováním jen díky názvu, starým známým hercům, jejich postavám a šílené akci, ale že se dočkáme i sofistikovaného příběhu.

Nový plakát pro IMAX

Matrix
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse