Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 10:10
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Jake Paul se v ringu znovu pobije s bývalým šampionem UFC. Soupeř za knockout dostane bonus 500 tisíc dolarů

Jake Paul se v ringu znovu pobije s bývalým šampionem UFC. Soupeř za knockout dostane bonus 500 tisíc dolarů
Zdroj: Al Bello/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL
Uložit Uložené

Jake Paul a Tyron Woodley si to rozdají v odvetě. Boxer Tommy Fury ze zápasu odstoupil

Youtuber Jake Paul se měl už za pár týdnů v ringu utkat s boxerem Tommym Furym, nevlastním bratrem světového šampiona Tysona Furyho, jejich zápas se ale neuskuteční. Tommy Fury z očekávaného souboje odstoupil kvůli poraněným žebrům. Tým populárního youtubera však na poslední chvíli našel více než slušnou náhradu. Tou je bývalý šampion UFC Tyron Woodley, kterého už Paul v prvním vzájemném zápase porazil.

Doporučeno
Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC 5. prosince 2021 0:52

Dvojice se spolu mezi šestnácti provazy znovu utká 18. prosince v Tampě na Floridě a jak se dalo čekat, Paul zraněného Tommyho Furyho počastoval několika urážkami. Podle něj se britský boxer zalekl. „Na rozdíl od celé rodiny Furyových má Tyron alespoň odvahu,“ napsal youtuber na sociálních sítích. Pokud Tyron Woodley dokáže Paula knockoutovat, dostane finanční bonus 500 tisíc dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse