Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 14:29
Čas čtení 1:19
Radim Šlechta

„Sado Mama“. Logo pořadu Sama doma pobavilo diváky, ČT tvrdí, že o záměr nešlo (Aktualizováno)

„Sado Mama“. Logo pořadu Sama doma pobavilo diváky, ČT tvrdí, že o záměr nešlo (Aktualizováno)
Zdroj: Česká televize, propagační materiál
NEWS
Uložit Uložené

Internet baví předělané logo pořadu Sama doma, které lze číst jako Sado mama. Česká televize jeho podobu vrátila na původní a omluvila se aktérkám pořadu. Doménu sadomama.cz přitom měla již delší dobu zaregistrovanou.

Na internetu vzbudilo rozruch logo pořadu České televize Sama doma. Díky grafikům se název pořadu dal číst jako „Sado mama“. Česká televize na základě kolujících vtipů vrátila původní logo zpět. Doménu sadomama.cz má ale podle databáze nic.cz zaregistrovanou již od první poloviny listopadu.

Poté, co se na internetu objevovaly různé vtipné reakce a narážky na podobnost možného přečtení „Sado mama“ s praktikami BDSM, se Česká televize vrátila k původnímu logu. „Dramaturgická změna názvu pořadu ke spuštění nového iVysílání nebyla úplně cílem. Omlouváme se týmu pořadu za toto kreativní nedopatření,“ napsal na Twitter výkonný ředitel České televize pro nová média Martin Doležel.

Zpět
Sdílet
Diskuse