Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 13:28
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

GTA V dostane další nové rozšíření s Franklinem jako byznysmenem a s Dr. Drem

GTA V dostane další nové rozšíření s Franklinem jako byznysmenem a s Dr. Drem
Zdroj: Rockstar Games
TECH
Uložit Uložené

Rockstar už v prosinci vydá nové příběhové rozšíření do GTA Online.

Studio Rockstar Games odhalilo příběhové rozšíření ve světě GTA Online s názvem Contract. Pokud jsi doufal, že se přeci jen dočkáme singleplayerového rozšíření jako v případě GTA IV, zřejmě budeš zklamaný. Nové mise budeš moci hrát pouze v GTA Online, a to buď sám, nebo s partou dalších hráčů. 

Doporučeno
10 nejočekávanějších her v prosinci a lednu. V singleplayerovkách a v multiplayeru strávíme během Vánoc stovky hodin 10 nejočekávanějších her v prosinci a lednu. V singleplayerovkách a v multiplayeru strávíme během Vánoc stovky hodin 3. prosince 2021 16:30

V centru dění se ocitne Franklin z původní hry, který se několik let po událostech GTA V vyšvihl do pozice úspěšného podnikatele ve své firmě Franklin and Partner. V ní řeší problémy celebrit. Jednou z nich je i raper Dr. Dre, který ztratil svůj mobil plný nových, nevydaných skladeb. Dr. Dre bude i ve hře jako reálná postava, nasnímaná a namluvená samotným raperem.

Kromě jeho hudby uslyšíme i nové skladby od Snoop Dogga, takže z hlediska soundtracku se je na co těšit. Samozřejmostí jsou nové zbraně, auta, role a další drobnosti, které ti osvěží hraní. GTA Online: Contract vyjde na všechny podporované platformy již 15. prosince.

Zpět
Sdílet
Diskuse