Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 13:54
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Miroslav Etzler je stále v nemocnici. „Pohybuji se pomocí chodítka, je to náročné. Může za to absence očkování,“ vzkázal

Miroslav Etzler je stále v nemocnici. „Pohybuji se pomocí chodítka, je to náročné. Může za to absence očkování,“ vzkázal
Zdroj: ČTK/Zezulka Tomáš
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Herce Miroslava Etzlera dostal koronavirus do nemocnice již v listopadu.

Herec Miroslav Etzler se koncem listopadu svěřil svým fanouškům, že se nakazil koronavirem, pročež musel být s oboustranným zápalem plic hospitalizován v nemocnici. Herec dnes na Instagramu znovu promluvil o svém zdravotním stavu a o tom, že se mu poprvé od nákazy povedlo udělat pár kroků bez plicní ventilace, ale za pomoci chodítka a dvou sester. „Hlavním důvodem těchto těžkostí je v mém případě absence očkování,“ vzkázal fanouškům.

Doporučeno
Miroslav Etzler se nakazil koronavirem. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba,“ vzkázal z nemocnice Miroslav Etzler se nakazil koronavirem. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba,“ vzkázal z nemocnice 26. listopadu 2021 10:25

Předně moc děkuji za zprávy, ve kterých mi přejete brzké uzdravení. Moc si toho vážím. Bohužel však pořád nejsem ve fazóně, abych odpovídal všem,“ píše v úvodu herec a svěřuje se s informací, že jenom holení obličeje mu včera zabralo hodinu a bez sestřičky by to nezvládl.

Pomocí chodítka a dalších dvou laskavých sestřiček jsem bez kyslíku urazil svůj první kousek cesty,“ pochlubil se s mírným zlepšením jeho zdravotního stavu. „Všechno je náročné. Ukrutně,“ dodal pak.

Miroslav Etzler má prý v nemocnici hodně času na přemýšlení a plně si uvědomuje, že hlavní příčinou těžkostí, které právě prožívá, je absence očkování. „Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím, pokud můžete udělejte to,“ psal herec v listopadovém příspěvku.

Do diskuse pod jeho postem na Instagramu se navíc zapojují další lidé, kteří přišli o neočkované členy rodiny a herci děkují, že šíří osvětu. „Neočkovaný tatínek nám zemřel na covid 1. 11. Jsem šťastná za každého, kdo si uvědomí, že to mohlo být jinak, a šíří informace veřejně, jak to teď děláte vy,“ napsala mu jedna z fanynek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)

Domů
Sdílet
Diskuse