Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 9:30
Čas čtení 0:31
Tereza Šnajdrová

Pilulky, tělíska, pesary. Jaký typ antikoncepce zvolit a jaké problémy může způsobit?

Pilulky, tělíska, pesary. Jaký typ antikoncepce zvolit a jaké problémy může způsobit?
Zdroj: Unsplash/Reproductive Health Supplies Coalition/volně k užití
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR je tady.

Pilulka, tělísko, pesar a jiné. V dnešním díle našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR zaměřeného na vztahy a vše, co k nim patří, se dozvíš mimo jiné to, jaké výhody a rizika má která antikoncepce.

V bonusové epizodě tě pobavíme taky příběhy našich posluchaček a posluchačů, kteří se nám svěřili s použitím antikoncepce, které nedopadlo vždy tak, jak očekávali.

Doporučeno
Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? 6. ledna 2021 15:00

Milovaná moderátská dvojice doktorka Nikita a docent Zach ti přečtou hned několik příběhů o tom, jak bojujete s nasazením pesaru, jak bolestivé je zavádění tělíska a pověnují se i tomu, jaké to je pojídat antikoncepci nedobrovolně.

Pokud tě víc než příběhy čtenářů zajímají informace o antikoncepci, tak si určitě poslechni i úterní díl o tom, zda antikoncepce pomáhá, škodí, čemu se vyvarovat a na co si při jejím užívání dát pozor.

Domů
Sdílet
Diskuse