Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 15:33
Čas čtení 6:14
Dominik Vetrák

Viděli jsme skvělé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad

Viděli jsme skvělé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad
Zdroj: Hazelight Studio
TECH
Uložit Uložené

Na The Game Awards 2021 jsme viděli desítky skvěle vypadajících her a překvapení v podobě trailerů na hry, jaké nikdo ani jen nedoufal vidět.

The Game Awards 2021 je za námi. Nejprestižnější předávání cen pro nejlepší hry roku už tradičně moderoval organizátor akce Geoff Keighley, ale tentokrát se to neobešlo bez kontroverzí.

Všichni totiž očekávali, že se videoherní osobnost vyjádří k aktuální situaci v Activision Blizzard, firmě, která podle vyjádření zaměstnanců sexuálně zneužívá vývojáře (kromě řady dalších hrozných věcí).

Keighley však přednesl jen úvodní řeč, ve které se tématu skoro vůbec nevěnoval, a následně se už ukazovaly trailery na nejočekávanější hry příštích let, přičemž se udělovala i ocenění. To nejdůležitější, tedy GOTY (Game of the Year), získalo It Takes Two. Cenu si převzal režisér a hlava studia Josef Fares, který na stejné události před 4 lety prohlásil slavné „Fu*k the Oscars“.

Jedná se o vynikající „skákačku“ od studia Hazelight Games (Brothers: A Tale of Two Sons a A Way Out), kterou můžeš projít jen ve dvou. Hra je plná geniálních a originálních designových nápadů a hratelnostních mechanik, díky čemuž se ani na vteřinu nebudeš nudit.

Hrou roka 2021 sa stalo It Takes Two! Sleduj aj nové trailery na najočakávanejšie hry roka 2022

Titul reprezentuje silnou, kreativní vizi svých tvůrců a rozhodně si ocenění zaslouží. Mnozí fanoušci jsou však smutní, že například Forza Horizon 5 a obzvlášť Returnal nebyly v kategorii nejlepší hra roku ani nominovány.

Zpět
Sdílet
Diskuse