Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2021 14:19
Čas čtení 1:09
Tímea Krauszová

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákům ukáže skutečnou ženskou sexualitu a touhu. Sex s Harrym Stylesem prý vyvolá hysterii

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákům ukáže skutečnou ženskou sexualitu a touhu. Sex s Harrym Stylesem prý vyvolá hysterii
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak kvalitní sexuální scény prý už dávno ve filmech nevídáme.

Připravovaný psychologický thriller režisérky Olivie Wilde s názvem Don't Worry Darling slibuje vzrušení, jaké už dávno ve filmech nevidíme. Tvrdí to samotná režisérka, která v rozhovoru pro Vogue prozradila, že se soustřeďuje na ženskou rozkoš, tedy na něco, na co se zapomíná nejen ve filmech na velkém plátně, ale dokonce i ve filmech pro dospělé. Podle Wilde budou diváci šílet ze scény, kterou vymyslela pro své hlavní postavy.

Proč už ve filmech není dobrý sex?

Příběh filmu Don't Worry Darling se odehrává v 50. letech v utopistické experimentální komunitě. Hlavní postavy ztvární manželský pár – anglický zpěvák a herec Harry Styles a herečka Florence Pugh (Midsommar, Malé ženy). Začnou se obávat, že okouzlující společnost, ve které žijí, skrývá temná tajemství. Režisérka chce do filmu přinést nevídanou ženskou sexualitu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

V rozhovoru pro Vogue zmiňuje filmy jako Osudová přitažlivost či Neslušný návrh. Tyto byly zdrojem inspirace pro její dílo. „Ty filmy jsou opravdu sexy v takovém dospěláckém stylu. Stále jsem si říkala, proč už ve filmech není dobrý sex.“ Rozhodla se to změnit a je připravena zejména náctiletým fanynkám britské ikony zlomit srdce a podlomit kolena.

„Jedna scéna, ve které vidíme Stylese úmorně pracovat a Pugh, která si to nanejvýš užívá, určitě vzbudí značnou pozornost. A je-li oddanost Stylesovy fanouškovské základny pravdivá, tak vyvolá i hysterii,“ pochlubila se režisérka a namotala tím snad i polovinu zeměkoule. Chce, abychom si jako diváci uvědomili, jak zřídka vidíme skutečnou ženskou žádostivost a rozkoš.

Kvalitní a pro herce a herečky zejména bezpečné sexuální scény lze dosáhnout ve spolupráci s koordinátorem intimity. Tato pozice se v Hollywoodu pomaličku rozšiřuje. Film Don't Worry Darling v případě, že pandemie opět neposune všechna data v kinech, budeme moci zhlédnout 23. září 2022. Produkují ho New Line Cinema a Warner Bros.

Domů
Sdílet
Diskuse