Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2021 20:50
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Sleduj první oficiální trailer na Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Mads Mikkelsen zazáří jako Grindelwald

Sleduj první oficiální trailer na Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Mads Mikkelsen zazáří jako Grindelwald
Zdroj: Warner Bros.
NEWS FANTASTICKÁ ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Nová Fantastická zvířata se do kin dostanou v dubnu příštího roku.

Albus Brumbál se se svou nově vybudovanou armádou bude muset postavit nejobávanějšímu kouzelníkovi, jakého svět viděl za poslední století. Takto by se dal ve zkratce popsat příběh filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství, který nyní dostal první oficiální trailer, informuje Collider.

Doporučeno
Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu 13. prosince 2021 7:00

Ve třetí části Fantastických zvířat se vrátí Eddie Redmayne jako Newt Scamander, Jude Law jako Albus Brumbál, ale fanoušci jsou zvědaví zejména na Madse Mikkelsena v roli Gellerta Grindelwalda.

Mikkelsen v této roli nahradil Johnnyho Deppa, jehož loni studio Warner požádalo o odchod ze série po obviněních z domácího násilí vůči bývalé partnerce Amber Heard.

Brumbál otevírá trailer slovy, aby všichni pozorně poslouchali minulost, která se snaží promluvit k současnosti. V traileru se na chvíli objeví i Brumbál v podání Michaela Gambona, ale i samotné Bradavice.

Boj proti Grindelwaldovi je tak intenzivní, že Brumbálova armáda s Theseusem Scamanderem, Bunty, Yusufem Kamem či profesorkou Hicksovou budou muset využít všech možností, jak ho zastavit předtím, než rozpoutá devastační válku proti mudlům – nekouzelníkům.

O režii se postaral David Yates, který má na kontě poslední čtyři filmy Harryho Pottera, a scénář psala J. K. Rowling se Stevem Klovesem. V kinech se na Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství můžeš těšit od 7. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse