Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2021 19:04
Čas čtení 0:47
Ilona Hobzová

Adam Sandler byl v roce 2021 nejvyhledávanější módní ikonou na internetu

Adam Sandler byl v roce 2021 nejvyhledávanější módní ikonou na internetu
Zdroj: pixy.org
NEWS ADAM SANDLER
Uložit Uložené

Známý komik se dočkal překvapivého prvenství.

Herec Adam Sandler je podle zprávy  Google Year in Search pro rok 2021 nejvyhledávanější módní ikonou za rok 2021. Pětapadesátiletý herec, který se o o módu vůbec nezajímá, porazil třeba Harryho Stylese nebo Britney Spears

 

Zatímco výše zmiňovaní si podle The Guardian dávají na svém stylu a oblečení záležet, Sandler módu vlastně nesnáší a právě to z něj dělá ikonu. Podle odborníků je to hercovo uvolněné až trapné oblečení, které z něj dělá hvězdu stylu lockdown. Časopis Input dokonce napsal„Adam Sandler nenávidí módu, což z něj dělá ikonu pandemického stylu.“

Adam Sandler je nejčastěji viděn v basketbalových šortkách, XXXL tričku a teniskách. Na filmovou premiéru se nebojí vzít pantofle nebo šortky. Zásadním faktorem popularity hercova stylu byla podle Ashley Ogawa Clarke, redaktorky serveru Mr Porter, právě koronavirová pandemie„Přes rok jsem pracovala z domova a zvykla jsem si na pohodlí. Když jsem na TikToku viděla, jak je oblečený Adam Sandler, bylo to osvěžující,“ říká. 

Právě na Tik Toku je Sandlerův vzhled velmi populární. Pod heslem sandlercore je k vidění více než 330 000 videí, které hercův styl řeší. 

Domů
Sdílet
Diskuse