Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 18:27
Čas čtení 1:12
Radim Šlechta

Internet si utahuje z Daniela Landy. Jak by to vypadalo, kdyby propagoval očkovaní?

Internet si utahuje z Daniela Landy. Jak by to vypadalo, kdyby propagoval očkovaní?
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS
Uložit Uložené

Na internetu se objevily koláže, které uvažují, jak by to vypadalo, kdyby Daniel Landa propagoval očkování a vládní restrikce.

Daniel Landa se stal terčem trollů na internetu. Na jeho účet vzniká řada vtipů, které převrací zpěvákovu kampaň proti vládním opatřením a iniciativu Zlatý špendlík a spekulují, jak by to vypadalo, kdyby zpěvák začal očkování aktivně propagovat. Vzniká tak řada koláží, která vyzývá Landovy fanoušky k očkování. 

Doporučeno
Byli proti očkování, nakonec změnili názor. Zjišťovali jsme, proč se někteří Češi nechali očkovat, i když dříve byli proti Byli proti očkování, nakonec změnili názor. Zjišťovali jsme, proč se někteří Češi nechali očkovat, i když dříve byli proti 9. prosince 2021 7:00

„Včera jsem byl v 18:18 na nuselské poliklinice pro posilující dávku. Smekám před naprosto profesionálním personálem. Dokonce z nich vylezlo, že mají také rádi čisté záchody. Apeluji proto na všechny, aby se očkovali a omlouvám se všem zdravotníkům za zahlcování hygien,“ píše se v jednom z upravených facebookových příspěvků.

Sám Landa na svém Facebooku odmítl, že by své postoje jakkoliv změnil. Tvrzení o tom, že by se proti koronaviru naočkoval rovněž odmítl. „Tak jo, na tetanus, choleru, tyfus, meningoc a žloutenku nejhoršího typu jsem očkovanej. Ale nejsem tečkovanej,“ píše zpěvák. V postu, který později ze sociálních sítí smazal také uvádí, že trolling vůči sobě bude dál řešit.

Internet se ale nadále baví žertovnými kolážemi, které Landovi vkládají do úst propagaci očkování. Níže najdeš některé z nich.

Doporučeno
Omikron: Co vše o této variantě zatím víme? Šíří se šestkrát rychleji, nebezpečnější by mohla být pro děti Omikron: Co vše o této variantě zatím víme? Šíří se šestkrát rychleji, nebezpečnější by mohla být pro děti 14. prosince 2021 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse