Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 21:45
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

TRAILER: Dokument o Neymarovi prý ukáže jeho pravou tvář. Je monstrum, nebo hrdina?

TRAILER: Dokument o Neymarovi prý ukáže jeho pravou tvář. Je monstrum, nebo hrdina?
Zdroj: Getty Images/Justin Setterfield
FILMY A SERIÁLY NEYMAR
Uložit Uložené

Můžeš se těšit také na rozhovory s dalšími známými fotbalisty.

Legendární Neymar v třídílné dokumentární sérii ukáže fanouškům detaily ze svého života a nevyhne se ani kontroverzním událostem. Obsahově bude projekt zachycovat období vzestupu jeho slávy přes kariéru v FC Barcelona až po hraní za Paris Saint-Germain.

Neymar v traileru hovoří o tom, že by dokument mohl začít poukázáním na jeho chování a kritiku ze strany veřejnosti. Následně by prý měli diváci poznat jeho právě já. Fotbalista tvrdí, že pro lidi, kteří ho znají, je jako Batman, ale jiní ho považují za padoucha Jokera.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00

V jednotlivých částech se k jeho osobě a sportovním dovednostem vyjádří další fotbalové legendy, jako David Beckham, Lionel Messi nebo Kylian Mbappé. Můžeme předpokládat, že se v dokumentu blíže podíváme i na Neymarův údajný sexuální útok, kvůli kterému s ním značka Nike ještě v roce 2020 ukončila spolupráci.

Podle obvinění prý Neymar v roce 2016 nutil zaměstnankyni firmy k orálnímu sexu. Fotbalista však tato tvrzení popřel. V minulosti ho ze sexuálního napadení obvinila i brazilská modelka. Vyšetřování však nakonec kvůli nedostatku důkazů zastavili.

Domů
Sdílet
Diskuse