Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2021 8:30
Čas čtení 1:01
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho

VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho
Zdroj: Mike Ehrmann/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL
Uložit Uložené

Youtuber Jake Paul slaví další velké vítězství. V šestém kole uspal bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho.

Svět bojových sportů v noci na dnešek zažil další šok. Youtuber Jake Paul totiž v odvetném boxerském zápase tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho, kterého předtím již jednou porazil. Poprvé youtuber zvítězil těsně na body, nyní však Woodleyho uspal a z ringu si odnáší další velmi cennou výhru.

Osudný moment zápasu přišel v šestém kole, kdy Jake Paul nejprve krátce naznačil útok na spodek a následně poslal přesně mířený pravý hák na bradu Tyrona Woodleyho. Ten jen bezvládně padl k zemi a youtuber mohl jít slavit výhru.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00

Pro Jakea Paula se jedná už o páté vítězství v profesionálním ringu a zatím ještě ani ani jednou neprohrál. Původně se měl dnes v noci utkat s Tommym Furym, nevlastním bratrem světového šampiona Tysona Furyho, britský boxer však nakonec ohlásil zranění žeber, kvůli kterému ze zápasu odstoupil.

Pořadatelé na poslední chvíli jako náhradu našli právě Tyrona Woodleyho, který se o odvetu dlouho dožadoval. Sliboval, že bude v perfektní formě a Jake Paul dokonce prohlásil, že pokud jej MMA bojovník knockoutuje, dostane jako bonus 500 tisíc dolarů. To se však Woodleymu bohužel pro něj nepodařilo.

Jak uvádí portál MMA Junkie, předtím, než přišla rozhodující chvíle zápasu, u všech tří bodových rozhodčích Jake Paul vedl, a to poměrem 49-46, 48-47, 49-46. Zápas byl vypsán na osm kol. Po zápase youtuber nešetřil sebevědomými prohlášeními, kterými je ostatně známý. „Říkal jsem vám, že ho zmlátím!“ křičel.

Domů
Sdílet
Diskuse