Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2021 8:30
Čas čtení 1:01
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho

VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho
Zdroj: Mike Ehrmann/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL
Uložit Uložené

Youtuber Jake Paul slaví další velké vítězství. V šestém kole uspal bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho.

Svět bojových sportů v noci na dnešek zažil další šok. Youtuber Jake Paul totiž v odvetném boxerském zápase tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho, kterého předtím již jednou porazil. Poprvé youtuber zvítězil těsně na body, nyní však Woodleyho uspal a z ringu si odnáší další velmi cennou výhru.

Osudný moment zápasu přišel v šestém kole, kdy Jake Paul nejprve krátce naznačil útok na spodek a následně poslal přesně mířený pravý hák na bradu Tyrona Woodleyho. Ten jen bezvládně padl k zemi a youtuber mohl jít slavit výhru.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00

Pro Jakea Paula se jedná už o páté vítězství v profesionálním ringu a zatím ještě ani ani jednou neprohrál. Původně se měl dnes v noci utkat s Tommym Furym, nevlastním bratrem světového šampiona Tysona Furyho, britský boxer však nakonec ohlásil zranění žeber, kvůli kterému ze zápasu odstoupil.

Domů
Sdílet
Diskuse