Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2021 8:03
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Zakladatel OnlyFans rezignoval. Společnost nyní povede žena

Zakladatel OnlyFans rezignoval. Společnost nyní povede žena
Zdroj: OnlyFans, volně k užití
NEWS ONLYFANS
Uložit Uložené

Amrapali Gan se rozloučila s pozicí marketingové ředitelky a nastoupila do vedení společnosti OnlyFans.

Zakladatel OnlyFans Tim Stokely odstoupil z vedení firmy a novou šéfkou oblíbeného webu pro dospělé se stala marketingová ředitelka Amrapali Gan. Ta prý nejen během pandemie koronaviru přilákala na OnlyFans mnoho nových fanoušků a Stokely v ní vidí velký potenciál, informuje zpravodaj BBC.

Doporučeno
Americký famfrpál se přejmenuje. Sportovci se chtějí distancovat od J.K. Rowling a jejích názorů Americký famfrpál se přejmenuje. Sportovci se chtějí distancovat od J.K. Rowling a jejích názorů 21. prosince 2021 18:34

Tim Stokely, který OnlyFans založil v roce 2016, na sociálních sítích napsal, že se chce věnovat novým projektům a firmu tak předal někomu, kdo pro ní má hlubokou vášeň. „Štafetu předávám kolegyni a kamarádce, která má vizi a obrovský potenciál,“ napsal zakladatel webu pro dospělé. 

Jsem hrdá, že mohu převzít tuto roli. Těším se na další spolupráci s naší komunitou tvůrců, jimž budeme pomáhat maximalizovat kontrolu nad jejich obsahem, který také náležitě zpeněžíme,“ uvedla bývalá marketingová ředitelka Amrapali Gan, která nyní usedne do čela OnlyFans


OnlyFans má v současné chvíli 180 milionů registrovaných uživatelů a přes dva miliony tvůrců z celého světa. Těm umožňuje zveřejňovat sexuální fotografie a videa, za které musí uživatelé zaplatit, z čehož si firma bere 20 % provizi a zbytek peněz putuje tvůrcům, kteří si tak mohou přijít na velmi pěkné částky. OnlyFans svým tvůrcům během pěti let vyplatilo více než 5 miliard dolarů (zhruba 112 miliard korun).

Domů
Sdílet
Diskuse