Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 10:30
Čas čtení 1:56
Dominik Vetrák

RECENZE: Hawkeye

RECENZE: Hawkeye
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY HAWKEYE MARVEL NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeremy Renner a Hailee Steinfeld kralují novému seriálu od Marvelu, který potěší všechny fanoušky komiksů.

Disney a Marvelu to zatím s jejich seriály vychází. Loki a WandaVision byly dost dobré, no a What If?, Falcon and Winter Soldier a Hawkeye jsou zatím nadprůměrné. Hawkeye začal docela pomalu a první dvě epizody by se hodilo prostříhat, ale následně už seriál chytil skvělé tempo. Spojení Jeremyho Rennera jako Clinta Bartona/Hawkeye a Hailee Steinfeld jako jeho nové partnerky a žákyně jménem Kate Bishop dopadlo na výbornou.

Doporučeno
Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 13. července 2022 16:30

Herci mají mezi sebou skvělou chemii. Kate je skvělá postava a v seriálu se nenašel herec či jiná postava, se kterou by nefungovaly její dialogy. Steinfeld se do role nesmírně hodí a je dalším důkazem, že Marvel zvládá casting na jedničku. Seriál má občas super akční scény, ale jsou to právě dialogy, jako například scéna, kdy Hawkeye volá se synem, kdy je nejsilnější. Marvelu se od začátku daří vytvářet zajímavé vztahy mezi postavami, díky čemuž se diváci radují z jejich rozhovorů a tichých momentů.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse