Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2021 19:27
Čas čtení 1:22
Radim Šlechta

Spider-Man 4: Tvůrci naznačili, jak by mohl vypadat další film s Tomem Hollandem

Spider-Man 4: Tvůrci naznačili, jak by mohl vypadat další film s Tomem Hollandem
Zdroj: Marvel Studios
NEWS SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Krátce po premiéře No Way Home se začalo spekulovat o dalším pokračování Spideyho příběhu. Tvůrci v rozhovoru popsali, s jakými příběhy pracují.

Od premiéry filmu Spider-man: No Way Home uplynul sotva týden a spekulace již mluví o dalším pokračování pavoučích dobrodružství z Marvel Cinematic Universe. Nejnovější snímek s Tomem Hollandem ale fanouškům nepřinesl uzavření Spideyho dějové linky a vyvolal logické otázky o tom, zda vznikne další film. A pokud ano, jak bude vypadat? Spekulace potvrdil i samotný režisér Kevin Feige pro Screen Rant a v New York Times jeho možnou podobu přiblížila producentka Amy Pascal.

Pokud se ti ještě nepoštěstilo se na novou marvelovku podívat, je možné, že se v následujících odstavcích dozvíš klíčové momenty z posledního Spider-mana. Pokusili jsme se ale spoilery co nejvíce omezit.
 
Doporučeno
Svět Marvelu: Jak funguje multiverzum v Spider-Man: No Way Home, které postavy se vrátily a co se stalo s Venomem? Svět Marvelu: Jak funguje multiverzum v Spider-Man: No Way Home, které postavy se vrátily a co se stalo s Venomem? 20. prosince 2021 16:30
„Na konci posledního filmu musí Peter Parker učinit zásadní rozhodnutí, které pro něj znamená důležitou oběť. To nám dává mnoho prostoru pro práci s dalším příběhem,“ naznačila pokračování Amy. Kevin ale nechce vzbuzovat ve fanoušcích plané naděje, protože práce na filmu je pořád ještě v plenkách a stát se podle něj může cokoliv.
 
V posledním díle jsme viděli hodně postav z předchozích adaptací na slavný komiks. Podle tvůrců tyto postavy fungovaly dobře v rámci tohoto jednotlivého snímku, v dalších filmech je prý ale neplánují. „Nemůžeme chtít, abychom vytvořili podobnou spektakulární podívanou, film se pak vymyká kontrole. Chceme se víc zaměřit na emoce a příběh samotného Petera Parkera,“ popisuje Amy.
 
Tvůrci prý chtějí rozpracovat nástrahy, které mladému chlapci život přinesl. Fakt, že vše prožívá jako teenager ještě víc než dospělí lidé, mísí se v něm dobrota a pocit viny prý tvůrce pohání, aby vytvořili skutečně emotivní snímek.
 
Tvůrci prozradili, že mají v záloze mnoho různých variant příběhové linky. Nejasně tak odpověděli na otázku, zda se do kostýmu Iron Spidera oblékne i Zendaya, která v trilogii ztvárnila postavu MJ. Je tedy možné, že v dalším pokračování její postava dostane o mnoho víc prostoru.
Domů
Sdílet
Diskuse