Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 8:41
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

James Franco přiznal, že spal se studentkami. Byl prý závislý na sexu

James Franco přiznal, že spal se studentkami. Byl prý závislý na sexu
Zdroj: Flickr/Ivaj Aicrag/volně k užití
NEWS JAMES FRANCO
Uložit Uložené

Herec James Franco přiznal, že za doby své funkce v herecké škola spal se studentkami.

James Franco přiznal, že v době, kdy vedl hereckou školu, spal s několika svými studentkami. Poprvé se tak více vyjádřil ke rozsáhlým obviněním, která proti němu byla vznesena před čtyřmi lety. Franco uvedl, že byl závislý na sexu a že v minulosti nejednal správně. Informoval o tom The Guardian.

Doporučeno
Spider-Man 4: Tvůrci naznačili, jak by mohl vypadat další film s Tomem Hollandem Spider-Man 4: Tvůrci naznačili, jak by mohl vypadat další film s Tomem Hollandem 22. prosince 2021 19:27

„V minulosti jsem si myslel, že pokud je sex konsenzuální, je to v pořádku,“ okomentoval své počínání Franco. Podle obvinění z roku 2019 Franco z pozice učitele zneužíval ženy při natáčení explicitních sexuálních scén. Franco i přes uznání svého někdejšího pochybení nadále tvrdí, že školu nezaložil s úmyslem komukoliv ublížit.

„Na sexu jsem byl závislý 20 let od doby, kdy jsem se zbavil závislosti na alkoholu. Nejhorší na tom je, že jsem tohle všechno dělal s čistou hlavou,“ popisuje Franco, který sex přirovnává k droze. Uvedl také, že se s touto formou závislosti léčí jíž od roku 2016. V posledních letech prý na sobě odvedl kus práce a jako člověk se podle svých slov změnil.

Herec, kterého si můžeš pamatovat například z filmu 127 hodin nebo z původní trilogie o Spider-Manovi, se zároveň letos zavázal, že zaplatí 2,2 milionu dolarů za urovnání výše zmíněného občanskoprávního sporu z roku 2019. Tuto pokutu mu udělil losangeleský vrchní soud.

Domů
Sdílet
Diskuse