Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 10:44
Čas čtení 0:46
Daniel Mikolášik

Tom Holland vzal na natáčení Spider-Mana chlapce, který zachránil život malé sestře při útoku psa

Tom Holland vzal na natáčení Spider-Mana chlapce, který zachránil život malé sestře při útoku psa
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
OSOBNOSTI SPIDER-MAN: NO WAY HOME TOM HOLLAND
Uložit Uložené

Malý hrdina si užil den s hollywoodskými hvězdami.

Herec Tom Holland dodržel svůj slib, který dal šestiletému Bridgerovi Walkerovi. Ten se proslavil poté, co loni zachránil život malé sestře během útoku psa. Britská hvězda vzala hrdinného chlapce na natáčení nejnovějšího marvelovského trháku Spider-Man: No Way Home, informuje CNN.

Doporučeno
Chlapec zachránil život malé sestře během útoku psa. Skončil s 90 stehy na tváři, ale prý by to udělal znovu Chlapec zachránil život malé sestře během útoku psa. Skončil s 90 stehy na tváři, ale prý by to udělal znovu 16. července 2020 20:47

Chlapeček z amerického státu Wyoming musel po záchraně čtyřleté sestry v červenci 2020 před agresivním psem podstoupit plastickou operaci Říká, že přesto by svůj hrdinský čin zopakoval. Bridger během útoku skočil před sestru a použil své tělo jako bariéru mezi psem a holčičkou.

Pes ho několikrát kousl do levé strany obličeje i hlavy. Po operaci mu na tváři zbylo přibližně 90 stehů. Podle lékařů bude mít na tváři jizvu do konce života Bridger je obrovským fanouškem Avengers. Po útoku napsal chlapci podpůrný komentář Mark Ruffalo (herec Hulka) a Chris Evans (Captain America) mu natočil video a přislíbil, že mu pošle autentický kapitánův štít.

Holland jako představitel Spider-Mana ho zase pozval na natáčení filmu. Podle fotek, které na svém Instagramu sdílel Bridgerův otec, si chlapec užil filmový den s hollywoodskými hvězdami, s Tomem Hollandem si vyzkoušel kaskadérský kousek a vysloužil si i originální Spider-Manův oblek.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Walker, JD (@robertwalker307)

Domů
Sdílet
Diskuse