Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 15:27
Čas čtení 0:40
Ilona Hobzová

John Malkovich zavítá do Česka. Vystoupí v divadelní hře na zámku v Kroměříži

John Malkovich zavítá do Česka. Vystoupí v divadelní hře na zámku v Kroměříži
Zdroj: Wiki Commons/Petr Novák, Wikipedia/volně k užití
KULTURA
Uložit Uložené

Událost je v plánu 26. července 2022.

Populární americký herec John Malkovich vystoupí v Kroměříži v divadelní hře The Music Critic. Představení se uskuteční 26. července 2022 v Arcibiskupském zámku v Kroměříži. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal. 

„Aleksej Igudesman, autor hry, stvořil sardonický mix těch nejhorších hudebních kritik, které byly o řadě největších hudebních děl za poslední staletí napsány. John Malkovich, vybavený frivolní hrou hudebních urážek, vklouzne do role zlého kritika, jenž věří, že hudba Beethovena, Chopina, Prokofjeva a dalších velikánů je únavná a ponurá,“ zní oficiální představení hry. 

Hra bude uvedena v původním anglickém jazyce, na místě pak do českého jazyka tlumočena pomocí titulkovacího zařízení. Vstupenky můžeš koupit už teď prostřednictvím sítě Ticketportal,  jejich cena se pohybuje v rozmezí 2 590 až 3 490 korun

Americký herec, majitel dvou Oscarů, ale také režisér, divadelní výtvarník a producent se objevil ve více než sedmdesáti filmech a je držitelem také několika významných divadelních cen. V České republice převzal v roce 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech Křišťálový Globus za svůj celoživotní přínos oboru kinematografie.

Domů
Sdílet
Diskuse