Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2021 10:53
Čas čtení 0:47
Kamila Šebestová

Porotkyňa Superstar Monika Bagárová sa rozišla s MMA bojovníkom Makhmudom Muradovom. Napísala o tom na svojom Instagrame

NEWS
Uložit Uložené

Speváčka však nevysvetľuje, prečo presne sa s Makhmudom Muradovom rozišli.

„Někdy vám v životě nevyjdou věci tak, jak by jste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle,“ píše Monika Bagárová o svojom rozchode na Instagrame. „Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ dodáva. 

 

Porotkyňa Superstar informovala svojich fanúšikov o rozchode cez Vianoce. Na Instagrame zdieľala emotívny príspevok s rodinnou fotografiou s dcérou Ruminkou a partnerom Makhmudom Muradovom. Rozchod priznala po tom, čo pridala fotku so stromčekom, na ktorej bojovník MMA Muradov chýbal. Vianoce trávil údajne v zahraničí. 

Niektorí sa aj pre túto fotku domnievali, že dvojica už nie je spolu. „Kde je Makhmud?“ napísal jeden z followerov pod fotku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Monika Bagárová v najnovšom príspevku vysvetľuje, že už netvoria pár. 

„S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,“ píše speváčka na Instagrame. Dodáva, že pre ňu nie je jednoduché o tom rozprávať. Preto sa sťahuje zo sociálnych sietí. 

„Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to, dát se dohromady, a proto jsem se rozhodla, že se teď na chvíli vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smysl mého života,“ píše v závere príspevku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Domů
Sdílet
Diskuse