Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. prosince 2021 7:45
Čas čtení 0:40
Kamila Šebestová

Meghan Markle je nejchytřejší členka Britské královské rodiny, ukazuje nová studie z Oxford Royale Academy

Meghan Markle je nejchytřejší členka Britské královské rodiny, ukazuje nová studie z Oxford Royale Academy
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
NEWS MEGHAN MARKLE VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Studie zveřejnila TOP 10 nejchytřejších členů královské rodiny.

Meghan Markle je nejchytřejší členka Britské královské rodiny. S touto informací přišla nová studie z dílny Oxford Royal Academy. Vědci v ní posuzovali, jaké studijní výsledky měli jednotliví členové královské rodiny. 

Meghan Markle studovala na dívčí římskokatolické škole v LA (Immaculate Heart High School v Los Angeles). Na univerzitě Northwestern University in Evanston získala dvojitý diplom z divadelního umění a mezinárodních vztahů.

Meghan Markle
Zdroj: Getty Images/ Chris Jackson

Hned po Meghan Markle následuje vévodkyně z Cambridgu Kate Middleton. Vystudovala soukromou Marlborough College a později získala tituly na University of St. Andrews. Tam se poznala také s princem Williamem, který je třetím nejchytřejším členem rodiny. Jeho manželka Kate ho však předběhla v některých zkouškách, informuje portál New York Post

V seznamu TOP 10 nejchytřejších členů královské rodiny je i několik princových bratranců a sestřenic. Princ Harry se v tomto seznamu neumístil. 

„Život v královské rodině není vždy jednoduchý a vyžaduje od jejích členů, aby byli neustále v centru pozornosti veřejnosti. Akademické dovednosti Meghan Markle na tuto roli perfektně připravily,“ okomentoval výzkum mluvčí Oxforské akademie pro portál Express.

Domů
Sdílet
Diskuse