Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2021 19:43
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Lásku zneužívajú, lovesongy píšu v nasadených maskách, odkazuje Momo. Jemu stačil na zaľúbenie sa jeden moment

HUDBA
Uložit Uložené

Momo potvrdzuje pozíciu jedného z najaktívnejších slovenských raperov novým videosinglom z dovolenky.

Momo uzatvára rok 2021 lovesongom, ktorý napísal pre svoju polovičku, a doplnil k nemu aj jednoduchý vizuál z dovolenky pri mori. Potvrdzuje tak pozíciu jedného z najaktívnejších slovenských raperov, ktorý zásobuje fanúšikov každý rok aspoň jedným albumom a aspoň niekoľkými videosinglami.

V tomto prípade sa o zábery postaral sám, a tak majú jeho sledovatelia možnosť nahliadnuť aj do súkromia šťastnej rodiny.

Momo už viackrát komunikoval rozchod a zmenu životnej partnerky, s ktorou už má aj dcéru. Netají sa tým, že aj vďaka tejto zmene v súkromnom živote zmenil prístup k tvorbe ako takej, je oveľa vyrovnanejší a prestal byť zbytočne výbušný. 

Raper zároveň už pred niekoľkými týždňami oznámil, že pracuje na ďalšom projekte, s ktorým sa však nebude zbytočne ponáhľať. 

„Album označený pracovným názvom 12 sa potichu, ale systematicky zväčšuje. Všetky detaily držím zatiaľ za oponou a vieš, že podceňovať ma sa ukazuje ako chyba. Moja pracovitosť prináša progres do mojej hudby. Zostaňte naladení,“ napísal pred pár týždňami.

Domů
Sdílet
Diskuse