Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2021 12:42
Čas čtení 1:19
Radim Šlechta

Studie: Menší muži jsou lepší partneři a mají více sexu

Studie: Menší muži jsou lepší partneři a mají více sexu
Zdroj: David M. Benett/Dave Benett/WireImage
NEWS TOM HOLLAND
Uložit Uložené

Fanoušky pobavil příspěvek, který se na Instagramu líbil Tomu Hollandovi. Říká, že muži pod 175 centimetrů jsou sexuálně aktivnější než vyšší muži.

Podle studie  The Journal of Sexual Medicin jsou menší muži sexuálně aktivnější než vysocí. Výsledky ukázaly, že frekvence pohlavního styku je vyšší u mužů, kteří měří méně než 175 centimetrů. Průzkumu se zúčastnilo 531 heterosexuálních mužů. Fanoušci si všimli, že post na Instagramu likoval také představitel Spider-Mana Tom Holland, který měří 173 centimetrů.

Mezi menšími muži byla sexuální aktivita zaznamenána nejvíce mezi věkem 25 a 29 let. Aktivní byli převážně muži, kteří měli normální BMI a váhu okolo 78 kilogramů. Shrnuto, sexuálně nejvíce žijí muži, kteří jsou zdraví a v dobré kondici, netrápí je žádné kardiovaskulární onemocnění ani jiné nemoci.

Podle jiné studie jsou menší muži také spolehlivějšími partnery. Sice se méně žení, ale jejich manželství mají o 32 % menší rozvodovost. Doma se také více podílejí na domácích pracích. Podle výzkumníků je toto způsobeno faktem, že vysocí muži se cítí být více „nad“ domácími pracemi. Není ale pravda, že by muži pod 175 centimetrů byli v domácnosti a nevydělávali. Do rodinného rozpočtu prý přispívají rovněž více.

Doporučeno
Tyhle tváře by ti měly být povědomé. Jde o ségry a bráchy známých celebrit, poznáš kterých? Tyhle tváře by ti měly být povědomé. Jde o ségry a bráchy známých celebrit, poznáš kterých? 20. února 2024 15:00

Nejnovější Spidey přitom nedávno potvrdil, že je ve vztahu se svou filmovou partnerkou a hereckou kolegyní Zendayou, která je při svých 180 centimetrech vyšší než on. Filmový Peter Parker a MJ, kteří spolu byli i na filmovém plátně tak neuposlechli radu producentky filmu Amy Pascal, která je varovala před navázáním romantického vztahu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LADbible (@ladbible)

„Když jsme Toma a Zendayu poprvé obsadili, vzala jsem si je stranou a dala jim na toto téma přednášku přednášku. Řekla jsem jim: 'Nedělejte to. Prostě ne,“ řekla Pascalová. Tuto radu prý dala i předchozímu Peterovi Andrewu Garfieldovi a jeho filmové partnerce Emmě Stone. Stejně jako Tom a Zendaya ji neuposlechli. 

Poslední Spider-Man s podtitulem No Way Home již krátce po své premiéře trhal rekordy. Stal se prvním filmem, který od začátku pandemie v kinech vydělal 1 miliardu dolarů i přesto, že se nepromítal v Číně, která představuje velkého hráče na trhu. Posledním snímkem, který miliardový milník překonal byl film Star Wars: The Rise of Skywalker.

Domů
Sdílet
Diskuse