Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2022 13:05
Čas čtení 1:19
Adam Novosad

VIDEO: Ženě vyšel pozitivní test na covid-19 uprostřed letu, tak se na 4 hodiny zamkla na toaletě, aby nikoho nenakazila

VIDEO: Ženě vyšel pozitivní test na covid-19 uprostřed letu, tak se na 4 hodiny zamkla na toaletě, aby nikoho nenakazila
Zdroj: Unsplash/Kevin Woblick/na voľné použitie
NEWS KORONAVIRUS TIKTOK
Uložit Uložené

Na palubě transatlantického letu měly letušky plné ruce práce se ženou, které vyšel pozitivní test na toaletě.

Mladá žena Marisa Fotieo strávila pět hodin v izolaci na toaletě letadla poté, co jí 19. prosince během transatlantického letu z amerického Chicaga do Reykjavíku na Islandu vyšel pozitivní test, informují Sky News.

Netrvalo dlouho, než ji po nástupu na palubu společnosti Icelandair začalo bolet v krku, a tak se pro jistotu rozhodla udělat si antigenní test, aby potvrdila nebo vyvrátila své obavy z nákazy koronavirem. Necítila se dobře, a tak se odebrala na toaletu, kde se otestovala a netrpělivě čekala na výsledek.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Podle jejích vlastních slov se pozitivní výsledek na testu ukázal během pár desítek vteřin, a tak musela vymyslet, co dělat v situaci, kdy jí do přistání v cílové destinaci zbývaly více než 4 hodiny.

O svém pozitivním testu informovala palubní personál, se kterým vymysleli jediné možné řešení – Marisa se zamkla na toaletě a zůstala na ní až do přistání. Nešlo o nejpohodlnější sedátko na palubě, ale jak sama řekla, měla obrovský strach, že by mohla koronavirem nakazit ostatních 150 spolucestujících, a proto se rozhodla dobrovolně izolovat.

Doporučeno
Španělští policisté rozpustili silvestrovské sexuální orgie, na kterých si užívalo přes 50 lidí. Porušovali koronavirová opatření Španělští policisté rozpustili silvestrovské sexuální orgie, na kterých si užívalo přes 50 lidí. Porušovali koronavirová opatření 2. ledna 2022 11:06

Svůj zážitek z toalety natočila a zveřejnila na Tiktoku, kde si její video z toalety s několika vrstvami roušek na tváři prohlédly již více než 4 miliony uživatelů. Letušky jí pravidelně nosily jídlo a nápoje, které nechávaly přede dveřmi, aby nepřišly do zbytečného kontaktu.

Nakonec byla pozitivní cestující po přistání převezena do hotelového pokoje, kde se musela izolovat, dokud nákaza neodezní. Navzdory nepříjemnostem zůstala Marisa v dobré náladě a na Tiktoku poděkovala celému Icelandair, ale i letušce Ragnhildur Eiríksdóttir, která jí dokonce do hotelu poslala dárek v podobě květin a malého vánočního stromku.

Domů
Sdílet
Diskuse