Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2022 18:45
Čas čtení 1:13
Adam Novosad

Jake Paul obvinil šéfa UFC, že bere kokain. Je ochoten poprat se v oktagonu, pokud Dana White začne bojovníkům platit více

Jake Paul obvinil šéfa UFC, že bere kokain. Je ochoten poprat se v oktagonu, pokud Dana White začne bojovníkům platit více
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann
NEWS BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL UFC
Uložit Uložené

Na internetu se rozběhl nový konflikt mezi boxerem a šéfem UFC.

Jake Paul je ochoten odejít do boxerského důchodu a poprat se v oktagonu s Jorgem Masvidalem, pokud šéf UFC Dana White splní pár podmínek, které mu stanovil, informuje Complex.

Youtuber, ze kterého se za poslední roky stal úspěšný boxer, by byl ochoten podepsat smlouvu s UFC na jeden zápas s Masvidalem, ale má to háček.

Doporučeno
Šampion těžké váhy UFC se chce pobít v boxu s Tysonem Furym nebo Deontayem Wilderem Šampion těžké váhy UFC se chce pobít v boxu s Tysonem Furym nebo Deontayem Wilderem 2. ledna 2022 14:36

Paul chce od UFC, aby organizace zvýšila mzdy za jeden zápas pro každého bojovníka z 12 tisíc na 50 tisíc dolarů, rozdělila mezi bojovníky na konci roku 50 procent tržeb celé organizace a zajistila dlouhodobou zdravotní péči pro současné i bývalé bojovníky, kteří čelí potenciálním problémům s poškozením mozku po opakovaných úderech do hlavy a obličeje.

Aby toho nebylo málo, Paul zaútočil i přímo na Danu Whitea s obviněním, že užívá kokain a každý druhý týden ho přichytí s prostitutkou. Šéf UFC reagoval ve videu na Instagramu, ve kterém řekl, že Jake Paul je hlupák, užívá steroidy a vzkázal mu, ať si založí vlastní organizaci jako UFC, když má pocit, že by ji uměl vést lépe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)

Ani reakce ze strany Paula na sebe nenechala dlouho čekat. Youtuber a boxer přijal výzvu, že se nechá otestovat na doping, aby dokázal, že neužívá steroidy, ale má vlastní požadavek.

„Část mé nabídky zahrnuje otestování všech UFC bojovníků na steroidy v USADA (americká antidopingová organizace, pozn. red.). Pojďme na to, Dano. Beru Oreo a popcorn. Ne steroidy,“ vzkázal Jake Paul šéfovi UFC, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že z internetového dramatu a výměny názorů skutečně vzejde souboj Paula s Masvidalem v oktagonu.

Zpět
Sdílet
Diskuse