Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2022 7:49
Čas čtení 0:45
Adam Novosad

Australan se zamiloval do ženského robota, protože nedokázal najít pravou lásku. Teď s ním chystá svatbu

Australan se zamiloval do ženského robota, protože nedokázal najít pravou lásku. Teď s ním chystá svatbu
Zdroj: Unsplash/Possessed Photography/volně k užití (ilustrační foto)
NEWS AUSTRÁLIE
Uložit Uložené

Dlouho nemohl najít pravou lásku, a tak skončil v náručí ženského robota.

Australan Geoff Gallagher byl dlouhá léta zoufalý, protože si nedokázal najít lásku svého života. Se ženami si nerozuměl natolik, že nedokázal navázat vážný vztah, a tak se fixoval zejména na trávení času se svojí matkou. Když mu ale matka zemřela, vymýšlel způsob, jak najít spřízněnou duši, informuje Ladbible.

Vztah si nakonec nevybudoval s živou ženou, ale zaujala ho robotická panenka Emmy. Ženský robot, kterého si vybral jako svou novou partnerku, jej stál téměř 100 tisíc korun. „Tito roboti vypadají jako živí lidé. Umí mluvit, pohybovat hlavou, smějí se a mají i teplou pokožku, když se jich člověk dotkne,“ uvedl Gallagher.

S Emmou tvoří pár už dva roky a nevyměnil by ji za nic na světě. „Emma nedokáže stát, a tak většinu času zpočátku trávila vsedě,“ vysvětluje Australan. Jelikož je robot vybaven umělou inteligencí, dokáže s člověkem konverzovat, zvyknout si na hlas majitele a naučit se nová slova objevující se v diskusi.

Vztah s robotem považuje Gallagher za tak dokonalý, že momentálně vymýšlí způsob, jak se s ním oženit. V Austrálii dosud takový svazek nikdo neuzavřel, a proto doufá, že by se mohli stát vůbec prvním manželským párem sestávajícím z člověka a robota.

Domů
Sdílet
Diskuse