Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2022 7:00
Čas čtení 10:48
Tereza Šnajdrová

Hodně lidí se cítí samo a díky mojí hudbě budou vědět, že je nás víc, že v tom nejsou sami, říká zpěvačka Karin Ann (Rozhovor)

Hodně lidí se cítí samo a díky mojí hudbě budou vědět, že je nás víc, že v tom nejsou sami, říká zpěvačka Karin Ann (Rozhovor)
Zdroj: se souhlasem Karin Ann/SaraShot
REFRESHER ČESKÉ NADĚJNÉ ZPĚVAČKY
Uložit Uložené

Se zpěvačkou Karin Ann o lidských právech, svobodě, ale také o samotě a respektu, který se jí jako mladé queer hudebnici nedostával.

V rámci seriálu České nadějné zpěvačky ti dnes představíme další talentovanou zpěvačku, kterou není nikdo jiný než Karin Ann. Teprve devatenáctiletá Slovenka se hudbě věnuje už od raného věku a ač byl minulý rok poznamenán pandemií koronaviru, Karin rozhodně nezahálela.

Vydala EP lonely together, koncertovala po Evropě a vzbudila poprask v Polsku, když během živého vysílání v televizi vytáhla duhovou vlajku. Proč bychom se měli zajímat o lidská práva? A jak se vypořádat se samotou? To a mnohem více se dočteš v našem rozhovoru.

Doporučeno
Vybrat si pouze jeden žánr by udusilo moji kreativitu i duši. Jsem fluidní, různě se přelévám, říká zpěvačka Giudi (Rozhovor) Vybrat si pouze jeden žánr by udusilo moji kreativitu i duši. Jsem fluidní, různě se přelévám, říká zpěvačka Giudi (Rozhovor) 26. listopadu 2021 12:00

V létě jsi vystupovala v Polsku, kde jsi během živého vysílání v televizi vytáhla duhovou vlajku. Proč ses pro to rozhodla?

Přišlo mi to přirozené a aby se situace někam posunula, je o lidských právech nutné mluvit i v mainstreamových médiích. Vím, že situace v Polsku není nejlepší, a právě proto jsem tamní LGBT+ komunitě chtěla vyjádřit podporu. Samozřejmě jsem nečekala, že se z toho udělá taková velká věc a překvapilo mě to, protože pro mnohé je to normální život.

Karin Ann
Zdroj: se souhlasem Karin Ann/SaraShot

Jaký to mělo ohlas?

Vím především o tom pozitivním ohlase, ale negooglila jsem si svoje jméno, abych si přečetla všechny reakce. Zprávy, které mi psali lidé na Instagramu, ale byly pozitivní.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 108520 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse