Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2022 16:15
Čas čtení 0:40
Radim Šlechta

KFC přichází s náhradou masa. Seznam se s Beyond Fried Chicken

KFC přichází s náhradou masa. Seznam se s Beyond Fried Chicken
Zdroj: KFC
NEWS KFC
Uložit Uložené

Řetězec fastfoodů zkouší zavést alternativu masa. Těšit se na ni budou vybrané prodejny ve Spojených státech.

Jít od KFC a nedat si kuře? Řetězec restaurací přichází s bezmasými kuřecími nugetami, podobně jako to v minulosti udělal například Burger King. Zařazení tohoto produktu je ale jen experimentální a dočasné. Dočkají se ho navíc jenom v Americe. Informoval o tom server CNN.

Bezmasé kuřecí kousky z KFC přijdou již od 10. ledna do více než čtyř tisíc poboček ve Spojených státech. Podle prezidenta společnosti Kevina Hochmana je produkt určen především pro lidi, kteří chtějí ve svém životě omezit příjem živočišných produktů, ale zároveň se nechtějí vzdát komfortu v podobě rychlého jídla. 

Produkt s názvem Beyond Fried Chicken by se měl prodávat po šesti nebo dvanácti kouscích a jeho cena by měla startovat téměř na sedmi dolarech, záviset ale bude na lokaci pobočky. Podle Hochmana je tento recept naprosto delikátní a šťavnatý. Prý velmi připomíná originální recepturu.

Řetězec restaurací se spojil se společností Beyond Meat přibližně před rokem. Podle Hochmana se ale spolupráce vyplatila. Ovšem pro KFC bylo prý skutečnou výzvou přizpůsobit recepturu tak, aby co nejvíce připomínala klasické kuře. 

Domů
Sdílet
Diskuse