Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 23:09
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Seriál Fallout natočí tvůrce Westworldu. Postapokalyptický projekt má potenciál stát se hitem

Seriál Fallout natočí tvůrce Westworldu. Postapokalyptický projekt má potenciál stát se hitem
Zdroj: Bethesda Softworks
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Last of Us dostane konkurenci. Fallout má velký potenciál a může z toho být obrovský hit.

V červenci loňského roku jsme psali o tom, že Amazon Prime Video chystá seriálovou adaptaci slavné videoherní série Fallout a že se o ni má postarat tvůrce Westworldu Jonathan Nolan (bratr Christophera Nolana). Deadline tyto zprávy dnes potvrzuje. Nolan zrežíruje první epizodu a bude sloužit jako výkonný producent.

Doporučeno
10 nejočekávanějších seriálů roku 2022 10 nejočekávanějších seriálů roku 2022 4. ledna 2022 12:30

To je zatím všechno, co oficiálně víme. Seriál se nepochybně pokusí přilákat i velké herce. Děj se zaměřuje na postapokalyptickou Zemi, ze které po atomových útocích téměř nic nezbylo.

Lidé dlouhá léta zůstávali v podzemních krytech, ale je načase vylézt na povrch a začít budovat novou společnost. Země se však změnila a ty, co přežili, čeká velké množství nástrah včetně zmutovaných příšer, zvířat a lidí. Najdeš zde lovce odměn, gangy či ambiciózní lídry. Premiéru neočekáváme dříve než ve druhém pololetí roku 2023. 

Domů
Sdílet
Diskuse